Η Ασπασία Στρατηγού και ο Βασίλης Κορακάκης στο Πεδίον του Άρεως

Για δύο συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου

BREAKING
 

Για δύο συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου

Δύο συναυλίες με λαϊκό χρώμα θα απολαύσουμε στο Πεδίον του Άρεως με την Ασπασία Στρατηγού και τον Βασίλη Κορακάκη.

Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής που θα διαρκέσουν έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Η πορεία της Ασπασίας Στρατηγού αρχίζει με την Εστουδιαντίνα, παίρνοντας μέρος σε συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και τραγουδώντας δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Παντελής Θαλασσινός, η Γιώτα Νέγκα κ.α.

Το 2007 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση με τον Γιώργο Νταλάρα στο Ηρώδειο και στη συνέχεια με τον Χρήστο Νικολοπούλο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Αύριο".

Ο Βασίλης Κορακάκης είναι μουσικός και γιος του Βαγγέλη Κορακάκη.

Έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους ερμηνευτές και δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Χρήστος Λεοντής, η Γιώτα Νέγκα, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος , ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ από το 2014 είναι μέλος της ορχήστρας του Γιώργου Νταλάρα.

Μαζί τους στις δύο συναυλίες θα είναι τετραμελής ορχήστρα.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου: 17:00

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου: 16:00

 

 

BREAKING MUSIC