O Yungblud για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Θα εμφανιστεί στο EJEKT Festival μαζί με τους Muse και τους Nothing But Thieves

BREAKING
 

Θα εμφανιστεί στο EJEKT Festival μαζί με τους Muse και τους Nothing But Thieves

Όλοι οι “Loners”, όλα τα “Psychotic Kids” ετοιμαστείτε: Ο Yungblud θα ανέβει στη σκηνή του EJEKT Festival στις 29 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Ο πολυσχιδής performer θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα μαζί με τους Muse και τους Nothing But Thieves, στις 29 Ιουνίου σε ένα line-up που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το “νησί” στον σύγχρονο rock ήχο.

O Dave Grohl (των Foo Fighters) τον ανακύρηξε “το μέλλον του rock’n’roll” και η Evening Standard “το poster boy της Gen Z”.

Προκληκτικός, αναπολογητικός, υπερταλαντούχος, είναι ένας καλλιτέχνης που διαρκώς πειραματίζεται και σπάει τα όρια, τόσο στη μουσική όσο και στην στάση του στη ζωή. Mε μια “μεγάλη” φωνή που του επιτρέπει να κινείται ανάμεσα σε πολλά είδη ερμηνείας (από το pop-punk στο rock και το hiphop) και με μια εικόνα που μόνο ένας πραγματικός σταρ μπορεί να υποστηρίξει.

Μόλις 24 ετών και έχει ήδη ανέβει στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts με το άλμπουμ του “Weird!” (το 2020), ενώ στην Αμερική έχει ήδη ένα πλατινένιο single (“I Think I’m OKAY” με τον Machine Gun Kelly) και δύο χρυσά (το solo του “Parents” και το “11 Minutes” με την Halsey και τον Travis Barker).

Επίσης, μόλις κέρδισε το δεύτερο βραβείο του στα MTV Europe Awards (Best Alternative 2021, Best Push 2020), ενώ έχει και ένα βραβειο ΝΜΕ (Best Music Video 2019) και το βραβείο Gamechanger του περιοδικού Attitude.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

  • ZONE B 58 ευρώ
  • ZONE A 110 ευρώ
  • VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

BREAKING MUSIC