Παραμιλούν όλοι με την εμφάνιση της Billie Eilish στο Coachella

 
REVIEWS

Κυριακή πρωί (Σάββατο βράδυ για την Καλιφόρνια) και η Billie Eilish έκανε ένα ρεκόρ: έγινε ο νεαρότερος καλλιτέχνης που έκανε headline στο Coachella.

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Κι αν αναρωτιέστε αν ήταν καλή, αν ήταν μέτρια ή αν την κατάπιε η τεράστια σκηνή του Coachella, όπως αναρωτιόμασταν όλοι μας δηλαδή από πριν, μπορώ να σας πω ότι ήταν καταπληκτική. Το κάτι άλλο. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.

Την είδαμε live κι εμείς εδώ στην ταπεινή Ελλάδα μέσω live streaming. Το Coachella σε αυτά είναι μοναδικό, η ευκαιρία που μας δίνει να παρακολουθούμε ζωντανά τόσους καλλιτέχνες έχει ανεκτίμητη αξία.

Στις 10 παρά 25 ανέβηκε στη σκηνή η Billie Eilish κι έπαιξε για μιάμιση ώρα. Το set list το βλέπετε παρακάτω, δεν άφησε τίποτε απ έξω (εκτός από το No Time To Die θα έλεγα). Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν εμφανίστηκε on stage o Damon Albarn! Το μεγάλο ίνδαλμα της Billie όπως μας είπε η ίδια. Επαιξαν μαζί, οι δυο τους, το Getting Older. Και καπάκι ήρθε και ο Posdnuos των De La Soul και διασκεύασαν όλοι τους το Feel Good Inc. των Gorillaz. Οκ, τι να πούμε... Στους guests της βραδιάς και ο Khalid στο Lovely.

Καλύτερη στιγμή του live, όπως ήταν αναμενόμενο, το Happier Than Ever που έκλεισε μέσα σε ένα ηχητικό (και οπτικό) χάος. Και καλύτερο ξύπνημα δεν θα μπορούσα να φανταστώ γι αυτή την Κυριακή!

bury a friend
I Didn’t Change My Number
NDA
Therefore I Am
my strange addiction
idontwannabeyouanymore
lovely (Billie Eilish & Khalid cover) (with Khalid)
you should see me in a crown
Billie Bossa Nova
GOLDWING
Halley’s Comet
Oxytocin
ilomilo
i love you (with FINNEAS) (Shortened)
Your Power (with FINNEAS)
Not My Responsibility
OverHeated
bellyache
ocean eyes
Getting Older (with Damon Albarn)
Feel Good Inc. (Gorillaz cover) (with Damon Albarn) (and Posdnuos of De La Soul)
when the party’s over
all the good girls go to hell
everything i wanted
bad guy
Happier Than Ever

 

REVIEWS