«Η ανάγκη μου για επικοινωνία και συνομιλία, με οδήγησε να ψάξω επαφή με τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς»

Η Κορίνα Λεγάκη γράφει στο loaded.gr με αφορμή το νέο της τραγούδι «Ένα πρωί γλυκό»

BREAKING
 

Η Κορίνα Λεγάκη γράφει στο loaded.gr με αφορμή το νέο της τραγούδι «Ένα πρωί γλυκό»

«Ένα πρωί γλυκό»: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Κορίνας Λεγάκη από τον επερχόμενο δίσκο της. Ο δίσκος έχει τίτλο «σεκάνς» και ανοίγει με πρώτο πλάνο το τραγούδι «Ένα πρωί γλυκό» του Γιώργου Περού.

Η Κορίνα Λεγάκη γράφει στο loaded.gr για τη δημιουργία του κομματιού.

Πλάνο πρώτο: «Ένα Πρωί Γλυκό», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Περού. Τραγούδι - προπομπός του νέου άλμπουμ, με τίτλο «σεκάνς». Ένας δίσκος που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μας λόγω του κορωνοϊού. Η ανάγκη μου για επικοινωνία και συνομιλία, με οδήγησε να ψάξω επαφή με τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς, της γενιάς μου.

Στην αρχή επικοινωνήσαμε, υποχρεωτικά, μέσω τηλεφώνου και μέσω διαδικτύου. Με κάποιους γνωριζόμασταν ήδη, με τους υπόλοιπους γνωριστήκαμε "από απόσταση". Άρχισαν να μου στέλνουν τα δώρα τους - στίχους, μουσικές, τραγούδια. Μας "σκηνοθέτησε" ο Μανώλης Φάμελλος, που υπογράφει την καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής.

Στην παρέα προστέθηκαν οι Δραμαμίνη με τις ενορχηστρώσεις τους, ο σκηνοθέτης των music videos Παναγιώτης Κουντουράς, η εταιρεία Panik Oxygen και ο Ηλίας Μπενέτος που υποστήριξαν την πρόταση μας από την πρώτη στιγμή. Ακολούθησε μια μεγάλη, πολύτιμη ομάδα μουσικών, ηχοληπτών, υπεύθυνων παραγωγής "πίσω από τα φώτα" (που μόχθησε μαζί μας για το τελικό αποτέλεσμα).

Το υλικό και η παραγωγή ολοκληρώθηκαν, η πανδημία υποχώρησε κι έτσι καταφέραμε να συναντηθούμε από κοντά - επιτέλους - όλοι οι φίλοι και συνεργάτες, παλιοί και νέοι. Γελάσαμε, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε κι «Ένα Πρωί Γλυκό» ξεκινήσαμε να σας παρουσιάζουμε τα τραγούδια μας.

Photo Credit: Πάνος Γιαννακόπουλος

BREAKING MUSIC