«Και μέσα σ' όλα αυτά, η παραδοσιακή δισκογραφία, έχει καταρρεύσει και έχει μετασχηματιστεί πλήρως»

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Μάρτος γράφει στο loaded με αφορμή το νέο του τραγούδι

BREAKING
 

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Μάρτος γράφει στο loaded με αφορμή το νέο του τραγούδι

Έφτασε η στιγμή!

Μετά από μήνες αναμονής, την Τετάρτη 11/5 κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τίτλο «Πάρε με μαζί σου» και η χαρά μας γι' αυτό δεν κρύβεται. Αυτό δεν αφορά μόνο το γεγονός πως είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία από το φθινόπωρο του 2020, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες έχουμε περιέλθει όλοι τα τελευταία χρόνια. Φαντάζει... υπαρκτώς σουρεαλιστικό το όλο σκηνικό! Και μέσα σ' όλα αυτά, η «παραδοσιακή» δισκογραφία, όπως τη γνωρίσαμε επί δεκαετίες, έχει καταρρεύσει και έχει μετασχηματιστεί πλήρως, ενώ τα καλλιτεχνικά - δημιουργικά κίνητρα εξασθενούν όλο και περισσότερο, σε ένα τοπίο που αλλάζει βίαια.

Σε αυτό αν προσθέσουμε και την έναρξη της συνεργασίας μου με τη νεοσύστατη Melodica Art Productions και φυσικά τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Παναγιώτη Κακαρά, που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν» το νέο εγχείρημα, η χαρά και η προσμονή μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο mainstream τραγούδια που έχω ηχογραφήσει, μουσικά και στιχουργικά, συνοδευόμενο από ένα υπέροχο videoclip που επιμελήθηκε ο νέος σκηνοθέτης Alexis Rummler και που έχει στον πυρήνα της θεματολογίας του την ανάγκη επιστροφής στην αγνότητα, την αλληλεγγύη και τον αυθορμητισμό, σε μια εποχή ακραίας βαρβαρότητας, αποξένωσης, μοναξιάς και συλλογικής παραίτησης. Εκφραστικά είναι κάτι που το είχα ανάγκη εδώ και καιρό.

Τι να πω; Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο το αγάπησα, εκ γενετής του ήδη, και εγώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του τραγουδιού και του κλιπ. Ο καθένας με την παρουσία του άφησε το στίγμα του στο τελικό αποτέλεσμα.

Καλή ακρόαση!

Γιώργος Μάρτος

BREAKING MUSIC