Τα «Θυμωμένα Όνειρα» του Απόστολου Μόσιου

O ερμηνευτής και τραγουδοποιός, γράφει στο loaded με αφορμή το τρίτο προσωπικό του album

BREAKING
 

O ερμηνευτής και τραγουδοποιός, γράφει στο loaded με αφορμή το τρίτο προσωπικό του album

O ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος, παρουσιάζει μέσα από το Ogdoo Music Group το τρίτο προσωπικό του album με τίτλο «Θυμωμένα όνειρα» Η παραγωγή είναι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει και σε δύο τραγούδια ερμηνεύοντας μαζί με τον Απόστολο.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, ο Απόστολος Μόσιος σημειώνει στο loaded:

«Κάθε άλμπουμ για μένα είναι ένα νέο ταξίδι, χωρίς σαφή προορισμό. Χωρίς αφετηρία και στόχευση, πάρα μόνο την ανάγκη για έκφραση. Αυτή τη φορά όμως, δεν πρόλαβα καν να καταλάβω ή να σκεφτώ την αρχή.

Την αρχή αυτού του ταξιδιού μου την έδειξε ο αγαπημένος μου Βασίλης Παπακωνσταντίνου, την βραδιά της παρουσίασης του προηγούμενου δίσκου, του "Βεγγαλικού":
"Ωραία ήταν απόψε, και μετά τι;" με ρώτησε.

Δεν ήξερα ακριβώς τι να απαντήσω, και εκεί ξεκίνησε μια σύντομη αλλά περιεκτική συζήτηση επάνω στη μπάρα του Κόμη για το τι θα ήταν ωραίο να ακολουθήσει. Για τη σημασία του λόγου στα τραγούδια, για το θάρρος που θα έπρεπε να έχω και να αγγίξω πιο "δύσκολη" θεματολογία, για την πηγαία αποτύπωση της στιγμής στις ηχογραφήσεις και διάφορα άλλα.

"Μην ανησυχείς, θα το κάνουμε μαζί", ξεστόμισε κάποια στιγμή. Ενθουσιάστηκα! Αυτό το πολύτιμο "μαζί" γέννησε αυτό το νέο άλμπουμ.

Πόσο όμορφα έζησα και ζω, και στο στούντιο και στη σκηνή. Μέσα από την καθοδήγηση του Βασίλη και τη συμπόρευση εξαιρετικών συνθετών, στιχουργών και μουσικών, φτάσαμε όλοι μαζί σε ένα αποτέλεσμα το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο και περήφανο. Όχι μόνο επειδή ο παιδικός μου ήρωας ήταν και είναι μαζί μου σε όλο αυτό (ποιος να το φανταζόταν!), αλλά και γιατί πήρα τη δύναμη να τραγουδήσω διαφορετικά. Χωρίς κανένα άγχος, πανέμορφα τραγούδια, ένα κι ένα, φτιαγμένα για την προσωπική αναζήτηση, την αγάπη και τον έρωτα, τη φιλία, την απώλεια, τις ανισότητες και τη φρίκη του πολέμου...

Μπροστά στο μικρόφωνο και πίσω από την κονσόλα ένιωθα τόσα πολλά, γελούσα και δάκρυζα από συγκίνηση, έζησα το κάθε λεπτό με δύναμη, μια εμπειρία απίστευτη, σχεδόν ισοδύναμη με αυτή που τώρα βιώνω στη σκηνή παίζοντας αυτά τα τραγούδια ζωντανά στην περιοδεία.
Ενώ φτιαχνόταν αυτό το νέο άλμπουμ, μεσολάβησε η πανδημία, τα lockdowns και όλα τα πρωτόγνωρα που έφερε μαζί η νέα αυτή κρίση. Απέναντι στο άδικο τα όνειρα ποτέ δεν σταμάτησαν. Μόνο θύμωσαν. 

Τα "Θυμωμένα Όνειρα" αποτελούν μια ειλικρινή κατάθεση ψυχής, από όλους όσους συμμετέχουν. Ένα πράγμα μόνο έφερε διαφωνία, και θα έχω να το λέω: κάποιος (ονόματα δεν λέμε!) ήθελε μικρότερο το όνομα του στο εξώφυλλο! 

Κάθε φορά που ένα άλμπουμ τελειώνει, το αίσθημα της ευγνωμοσύνης είναι αυτό με διακατέχει. Τώρα, ακόμα περισσότερο, νιώθω τυχερός και ευλογημένος για όλα όσα μου δίνονται απλόχερα μέσα από τη μαγεία της Μουσικής».

BREAKING MUSIC