Ο Brendon Urie ανακοινώνει την διάλυση των Panic! At the Disco

Λοιπόν, ήταν ένα φοβερό ταξίδι...

BREAKING
 

Λοιπόν, ήταν ένα φοβερό ταξίδι...

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια γραπτή ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Sarah και το ταξίδι του στην πατρότητα θα σηματοδοτήσει το τέλος του συγκροτήματος που δημιούργησε στο Λας Βέγκας το 2004.

«Λοιπόν, ήταν ένα φοβερό ταξίδι...
Μεγαλώνοντας στο Λας Βέγκας δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πού θα με οδηγούσε αυτή η ζωή. Τόσα πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο και όλοι οι φίλοι που κάναμε στην πορεία.
Αλλά μερικές φορές ένα ταξίδι πρέπει να τελειώσει για να ξεκινήσει ένα καινούργιο. Προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αν και κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει... Η Σάρα και εγώ περιμένουμε μωρό πολύ σύντομα! Η προοπτική να γίνω πατέρας και να παρακολουθήσω τη γυναίκα μου να γίνεται μητέρα είναι ταπεινή και συναρπαστική. Ανυπομονώ για αυτή την επόμενη περιπέτεια.
Έτσι λοιπόν πρόκειται να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και να επικεντρωθώ και να δώσω την ενέργεια μου στην οικογένειά μου, και με αυτό το Panic! At The Disco δεν θα υπάρχει πια.
Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Καθόμουν εδώ προσπαθώντας να βρω τον τέλειο τρόπο να το πω αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσα πολλά σήμαινε για εμάς. Είτε είστε εδώ από την αρχή είτε μόλις μας βρήκατε, ήταν χαρά μας όχι μόνο να μοιραζόμαστε τη σκηνή με τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους αλλά και να μοιραζόμαστε το χρόνο μας μαζί σας. Ανυπομονώ να σας δω όλους στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για μια τελευταία κοινή πορεία.
Σας αγαπώ. Σας εκτιμώ. Σας ευχαριστώ για την ύπαρξή σας».

Ο Urie ίδρυσε τους Panic! At the Disco μαζί με τους Ryan Ross, Spencer Smith και Brent Wilson, αν και η σύνθεση υπέστη μερικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Μετά από τέσσερα στούντιο άλμπουμ ως συγκρότημα, οι PATD έβγαλαν τρεις δίσκους που περιείχαν τον Urie ως το μόνο πραγματικό μέλος - το Death of a Bachelor του 2016, το Pray for the Wicked του 2018 και το Viva Las Vengeance του 2022.

Για τους Panic! At the Disco η επερχόμενη περιοδεία τους, η οποία θα σηματοδοτήσει το τελευταίο σετ ημερομηνιών του συγκροτήματος, ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου στη Βιέννη της Αυστρίας και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου.

BREAKING MUSIC