Οι Who ανακοινώνουν περιοδεία και νέο live άλμπουμ

«Ο Roger βάφτισε αρχικά αυτή την περιοδεία με ορχήστρα 'Moving On!'. Το λατρεύω»

BREAKING
 

«Ο Roger βάφτισε αρχικά αυτή την περιοδεία με ορχήστρα 'Moving On!'. Το λατρεύω»

Του Ηλία Σελιμά

Οι Who ανακοίνωσαν περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για το φετινό καλοκαίρι. Το συγκρότημα θα δώσει εννέα συναυλίες τον Ιούλιο, ξεκινώντας από το Sewell Group Craven Park στο Hull στις 6 Ιουλίου και ολοκληρώνοντας στις 23 Ιουλίου στο The 1st Central County Ground στο Brighton. Οι νέες ημερομηνίες έρχονται να προστεθούν στις τέσσερις συναυλίες στην ηπειρωτική Ευρώπη που ανακοίνωσε το συγκρότημα τον Δεκέμβριο.

«Έχοντας να περιοδεύσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο για έξι χρόνια, είναι υπέροχο που σε αυτή τη φάση της καριέρας μας έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε μέρη που δεν είναι στον συνηθισμένο χάρτη περιοδειών Το Κάστρο του Εδιμβούργου και το Ντέρμπι, καθώς και οι άλλες πόλεις της χώρας στις οποίες δεν έχουμε πάει για δεκαετίες, θα το κάνουν πολύ ξεχωριστό για μένα», λέει ο frontman Roger Daltrey. "Αυτή η ευκαιρία θα δώσει στους οπαδούς των Who του Ηνωμένου Βασιλείου την ευκαιρία να ακούσουν την τρέχουσα συναυλία μας, η οποία, με την προσθήκη ορχήστρας, απογειώνει τη μουσική μας΅».

«Ο Roger βάφτισε αρχικά αυτή την περιοδεία με ορχήστρα 'Moving On!'. Το λατρεύω», προσθέτει ο κιθαρίστας Pete Townshend. «Είναι αυτό που και οι δύο μας θέλουμε να κάνουμε. Να προχωρήσουμε, με νέα μουσική, κλασική μουσική των Who, όλα εκτελεσμένα με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Παίρνοντας ρίσκα, χωρίς να έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ανυπομονώ πραγματικά να φέρω αυτό το σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Οι Who ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020, αλλά η σειρά των ημερομηνιών ακυρώθηκε λόγω της τότε "εξελισσόμενης κατάστασης με τον κοροναϊό". Η περιοδεία επαναπρογραμματίστηκε για το 2021, αλλά και αυτές οι ημερομηνίες ακυρώθηκαν και οι οπαδοί αποζημιώθηκαν.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης ένα νέο live άλμπουμ. Το The Who With Orchestra Live At Wembley ηχογραφήθηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2019 και θα φτάσει στα δισκοπωλεία παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε πορτοκαλί και κόκκινο τριπλό βινύλιο, σε τριπλή συσκευασία μαύρου βινυλίου, σε διπλό CD/Blu-Ray - σε Dolby Atmos - και σε απλή έκδοση CD.

BREAKING MUSIC