Το βίντεο «Livin' on a Prayer» των Bon Jovi στο club των 1 δις προβολών στο YouTube

Ο Τόμι και η Τζίνα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι.

BREAKING
 

Ο Τόμι και η Τζίνα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι.

Του Ηλία Σελιμά

Αυτό συμβαίνει επειδή το βίντεο του συγκροτήματος "Livin' on a Prayer" είναι η τελευταία ροκ είσοδος στο κλαμπ του YouTube με τα 1 δισεκατομμύριο Plays.

Το κλιπ της παράστασης που σκηνοθέτησε ο Wayne Isham γυρίστηκε αρχικά το 1986 στο Grand Olympic Auditorium στο Λος Άντζελες, με ένα μείγμα από πλάνα από πρόβες και ζωντανές συναυλίες. Εκτός από τα παραδοσιακά θεατρικά επί σκηνής, ο Jon Bon Jovi φαίνεται επίσης στο κλιπ να δοκιμάζει μια σκηνική εξάρτυση, ώστε να του επιτρέπεται να πετάει πάνω από το κοινό.


Το βίντεο ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές το Σάββατο (28 Ιανουαρίου), με τον τρέχοντα αριθμό προβολών να ανέρχεται σε 1.000.760.576 μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτο το άρθρο. Το "Livin' on a Prayer" έρχεται να προστεθεί σε άλλα βίντεο με δισεκατομμύρια προβολές, όπως τα "November Rain" και "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses, το "Numb" των Linkin Park, το "Bohemian Rhapsody" των Queen, το "Like a Stone" των Audioslave, το "Californication" των Red Hot Chili Peppers και άλλα στο κλαμπ.

Το "Livin' on a Prayer" ήταν το δεύτερο single από το άλμπουμ των Bon Jovi του 1986, Slippery When Wet. Έπιασε το Νο. 1 στο ραδιόφωνο Mainstream Rock και πέρασε επίσης στο Νο. 1 του Billboard Hot 100. Έχει επίσης πιστοποιηθεί ως τριπλά πλατινένιο single με πωλήσεις στις ΗΠΑ

 

BREAKING MUSIC