Μια βιογραφική ταινία των Kiss, το Shout It Out Loud, θα κυκλοφορήσει στο Netflix

Αργεί βέβαια λίγο ακόμα...

BREAKING
 

Αργεί βέβαια λίγο ακόμα...

Του Ηλία Σελιμά

Ο μάνατζερ των Kiss, Doc McGhee, επιβεβαιώνει ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της βιογραφικής ταινίας που θα καλύπτει τα τέσσερα πρώτα χρόνια των Kiss.

Ακολουθώντας τα βήματα των Queen (Bohemian Rhapsody), των Sex Pistols (Pistol) και των Motley Crue (The Dirt), οι Kiss αποκτούν τη δική τους βιογραφική ταινία. Η αποκάλυψη έγινε σε ένα νέο επεισόδιο του The Rock Experience με τον Mike Brunn, όπου ο επί σειρά ετών μάνατζερ των Kiss, Doc McGhee, επιβεβαίωσε ότι η βιογραφική ταινία είναι στα σκαριά και θα θα προβληθεί στο Netflix το 2024.

«Είναι μια βιογραφική ταινία για τα πρώτα τέσσερα χρόνια των Kiss», αποκαλύπτει ο McGhee, όπως αναφέρει το RollingStone.com. «Το ξεκινάμε τώρα. Το έχουμε ήδη πουλήσει, είναι ήδη έτοιμο, έχουμε έναν σκηνοθέτη, την McGhee [Entertainment]. Αυτό προχωράει και θα έρθει το '24"».

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Joachim Rønning (Maleficent: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)με την πλήρη συγκατάθεση τόσο του Paul Stanley όσο και του Gene Simmons.

Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ηθοποιοί.

BREAKING MUSIC