HGEMONA$: Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του στο Gagarin

Εντυπωσίασε στο sold out live του

BREAKING
 

Εντυπωσίασε στο sold out live του

Ο ανατρεπτικός rapper βρέθηκε για μια συναυλία-έκπληξη στη μουσική σκηνή του GAGARIN 205 το Σάββατο 25 Μαρτίου, παρουσιάζοντας μάλιστα και το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο “Dope Sport Vol.2”.

Ο δίσκος που κυκλοφόρησε από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Δεκέμβριο του 2022 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε όλη την hip-hop underground σκηνή, συγκεντρώνοντας μέχρι σήμερα πάνω από 5,5 εκατομμύρια streams.

To live που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία DYNASTY & Mad House Records έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους εκατοντάδες fans που έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο GAGARIN 205, με την guest εμφάνιση των ΛΕΞ, Moose & Sadam να ξεσηκώνουν κι άλλο τα πλήθη.

Στη συναυλία συμμετείχαν ως special guests οι Mike G. & Dimitris Koufoudakis αφήνοντας το δικό τους μουσικό στίγμα στην αξέχαστη αυτή βραδιά, ενώ on stage εμφανίστηκαν και μέλη της BTK – του rap label του Ηγεμόνα. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο HGEMONA$ έλαβε μαζί με τον ΛΕΞ και τον SKIVE τιμητική πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις του single «Επιλογές», ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στην βραδιά των 3 χρόνων της Mad House Records του απονεμήθηκε και χρυσή πλακέτα για το single του «BANDOLERO».

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν επίσης και η πρώτη live παρουσίαση του «Άλλη μια ιστορία του δρόμου», ένα τραγούδι που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες μέσα από το music video του δια χειρός Λευτέρη Πασαλίδη.

Ο HGEMONA$ αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στον Πολυχώρο WE το Σάββατο 8 Απριλίου, για να απογειώσει το κοινό και της συμπρωτεύουσας.

BREAKING MUSIC