Οι Metallica έβγαλαν ένα συναρπαστικό νέο, εκτεταμένο teaser του «72 Seasons»

Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου κυκλοφορεί το άλμπουμ.

BREAKING
 

Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου κυκλοφορεί το άλμπουμ.

Του Ηλία Σελιμά

Αφού προκάλεσαν την περιέργεια των οπαδών με ένα ηχητικό κλιπ 15 δευτερολέπτων από ένα άγνωστο νέο τραγούδι, οι Metallica μοιράστηκαν τώρα ένα εκτεταμένο κλιπ, ενώ επιβεβαίωσαν επίσης ότι το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ 72 Seasons θα φτάσει ολόκληρο την Πέμπτη (30 Μαρτίου).

Η άφιξη του ομότιτλου κομματιού θα έρθει μετά από μια τριάδα τραγουδιών του 72 Seasons που έχουν ήδη κυκλοφορήσει: "Lux Aeterna", "Screaming Suicide" και "If Darkness Had a Son".

 

Σκεπτόμενος το τι έχει να προσφέρει το νέο τραγούδι, ο James Hetfield σχολιάζει: «72 Seasons. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια ότι μας είπαν 'ποιοι είμαστε' οι γονείς μας. Μια πιθανή κατηγοριοποίηση γύρω από το τι είδους προσωπικότητα είμαστε. Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζουν την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της ενήλικης εμπειρίας μας είναι αναπαράσταση ή αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Φυλακισμένοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε».

Παρά το γεγονός το ηχητικό κλιπ των 30 δευτερολέπτων του "72 Seasons" είναι τώρα διαθέσιμο, οι οπαδοί έχουν μια ακόμα ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στους στίχους, που ακούγονται σαν ένα ζωντανό old school thrash, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό για να βάλει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο πρόσωπο κάθε headbanger.

Το άλμπουμ 72 Seasons, το πρώτο των Metallica μετά το Hardwired του 2016... To Self-Destruct, θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου μέσω της Blackened Recordings της μπάντας. Ένα θεατρικό listening party θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες σε όλο τον κόσμο στις 13 Απριλίου και η μπάντα θα βγει στο δρόμο αργότερα μέσα στο έτος.

 

BREAKING MUSIC