Η Billie Eilish παίζει ένα ακουστικό σετ για τους Μεξικανούς θαυμαστές της

Μετά την ακύρωση της συναυλίας της

BREAKING
 

Μετά την ακύρωση της συναυλίας της

Του Ηλία Σελιμά

Η Eilish επρόκειτο να εμφανιστεί στον υπαίθριο χώρο Foro Sol στην Πόλη του Μεξικού, αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω της έντονης βροχής και του ανέμου. Ως ένδειξη συμπαθείας προς τους θαυμαστές της, η Eilish και ο αδελφός της, Finneas, παρουσίασαν ένα ακουστικό σετ έξι τραγουδιών που περιλάμβανε τα "Ocean Eyes", "When The Party's Over" και "Happier Than Ever".

«Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό για μένα, σας αγαπώ τόσο πολύ», είπε στους θαυμαστές της που παρέμειναν στο χώρο για να δουν το σετ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Eilish συμμετείχε στο podcast, Conan O'Brien Needs A Friend, και παραδέχτηκε: «Το λέω αυτό εδώ και πολύ καιρό για τους θαυμαστές και την αγάπη, δεν μπορείς πραγματικά να επεξεργαστείς την αγάπη έτσι, ειδικά τους θαυμαστές και τους ανθρώπους στον κόσμο που δεν γνωρίζεις πραγματικά, και δεν σε ξέρουν πραγματικά στενά, είναι ένα είδος προσοχής που δεν μπορείς να επεξεργαστείς».

Η Eilish συνέχισε: «Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, επειδή ήμουν αυτή η θαυμάστρια για πολλούς ανθρώπους που θαύμαζα ως παιδί, ήμουν η μεγάλη θαυμάστρια που ένιωθε τόση αγάπη για τον καλλιτέχνη, και μετά να γίνω αυτή, και να αλλάξω πλευρά - είναι καταστροφικό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εισπράξω πλήρως την αγάπη που μου δίνουν οι θαυμαστές, και το ίδιο συμβαίνει και όταν συναντάς τους ανθρώπους που θαυμάζεις, αν σου δίνουν αγάπη, δεν μπορείς καν να την επεξεργαστείς».

 

BREAKING MUSIC