Ένα νέο βιβλίο για τον Rory Gallagher, το Portraits of Rory

Περιορισμένης έκδοσης, σε μόλις 666 αντίτυπα.

BREAKING
 

Περιορισμένης έκδοσης, σε μόλις 666 αντίτυπα.

Του Ηλία Σελιμά

Μετά τα ασπρόμαυρα βιβλία που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τους Rush, τους KISS και τα χρόνια του Paul Di'Anno των Iron Maiden, το Portraits of Rory είναι το τέταρτο μέρος της σειράς Portraits των Rufus Publications.

Όπως και τα άλλα βιβλία της σειράς, το Portraits of Rory είναι περιορισμένο σε μόλις 666 αντίτυπα και διαθέτει εκατοντάδες κλασικές και αθέατες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του αείμνηστου μεγάλου Rory Gallagher.

Ο καλός φίλος του Rory, Bernie Marsden, έχει γράψει ένα προσωπικό δοκίμιο ειδικά για το βιβλίο.

Το επιτραπέζιο βιβλίο είναι τετράγωνο 230 χιλιοστών, με βιβλιοδεσία σε θήκη, 240 σελίδες, τυπωμένο σε πολυτελές χαρτί με ματ επικάλυψη 170 γραμμαρίων. Το βιβλίο συνοδεύεται από μια αναδιπλούμενη αφίσα και παρουσιάζεται σε μια μαύρη θήκη με λογότυπο από χρυσό φύλλο αλουμινίου.

Η κύρια έκδοση κυκλοφορεί σε 666 αριθμημένα αντίτυπα και πωλείται στην τιμή των 55 λιρών συν τα μεταφορικά, ωστόσο, για τους οπαδούς με πιο μεγάλες τσέπες, υπάρχει επίσης μια έκδοση Leather and Metal που κοστίζει 500 λίρες και είναι περιορισμένη σε μόλις 66 αριθμημένα αντίτυπα.

Η έκδοση Leather and Metal έχει τετράγωνο μέγεθος 375 χιλιοστά και παρουσιάζεται σε ανακυκλωμένο δέρμα και μια χειροποίητη συγκολλημένη μεταλλική θήκη από αλουμίνιο με μοτίβο πουκάμισου με καρό σε μεταξοτυπία.

Τα βιβλία ξεκίνησαν να πωλούνται την Τετάρτη 29 Μαρτίου και θα έχουν έκπτωση 10% στην προπαραγγελία, αν παραγγελθούν πριν από τις 31 Μαΐου 2023. Τα βιβλία θα αποσταλούν παγκοσμίως τον Αύγουστο του 2023.

Ο Rory Gallagher, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιδραστικούς κιθαρίστες της ροκ, πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών το 1995.

BREAKING MUSIC