Ο Graham Nash μοιράζεται το 3ο κομμάτι από το νέο του άλμπουμ

Sixty Years of Songs and Stories

BREAKING
 

Sixty Years of Songs and Stories

Του Ηλία Σελιμά

Ο Graham Nash κυκλοφόρησε το τρίτο κομμάτι, "A Better Life", από το πρώτο του νέο στούντιο άλμπουμ μετά από επτά χρόνια. Το LP, Now, θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2023, μέσω της BMG. Είναι μέρος μιας πολυάσχολης χρονιάς για τον θρύλο της μουσικής, ο οποίος έκλεισε τα 81 του χρόνια στις 2 Φεβρουαρίου και πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι με μια σειρά εμφανίσεων σε όλες τις ΗΠΑ, ενώ θα ακολουθήσει και μια ευρωπαϊκή περιοδεία. Επίσης ο Nash συνεργάστηκε με τον πρώην συμπαίκτη του στο συγκρότημα Hollies, Allan Clarke, στο επερχόμενο άλμπουμ του τελευταίου, I'll Never Forget, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου.

Η περιοδεία του Nash το 2023 -την οποία ονομάζει Sixty Years of Songs and Stories- σηματοδοτεί την 60ή επέτειο από το πρώτο single του Nash με τους Hollies, μια μπάντα που πρωταγωνίστησε στη βρετανική εισβολή της δεκαετίας του 1960.

Το Lp Now είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και περί αυτού ο Nash είπε: "Ονόμασα αυτό το άλμπουμ 'Now' επειδή αυτό είναι το έργο. Είμαι εγώ. Τώρα. Σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Δεν είναι μικρό πράγμα να φτάνεις στην ηλικία μου. Δεν είναι εύκολο. Ήθελα αυτό το έργο να δείξει ότι ακόμα και όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο της ζωής σου δεν αισθάνεσαι λιγότερο δημιουργικός ή παθιασμένος με αυτό που κάνεις και με το πώς υπάρχεις στον κόσμο".

 

BREAKING MUSIC