Ο James Hetfield ανακοινώνει νέο βιβλίο για τις κιθάρες των Metallica

Messengers: The Guitars of James Hetfield και θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου

BREAKING
 

Messengers: The Guitars of James Hetfield και θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου

Του Ηλία Σελιμά


Το 400σέλιδο βιβλίο θα καλύπτει όλο το εύρος της 40χρονης ιστορίας του Hetfield στη μουσική. Περιέχοντας περισσότερες από 40 από τις πιο αναγνωρίσιμες κιθάρες του Hetfield, το βιβλίο θα αποκαλύψει "την ιστορία και τη σημασία της καθεμιάς μέσα στη ζωή και την καριέρα του".

"Ο Hetfield μοιράζεται τα συναισθηματικά και τεχνικά στοιχεία των επιλεγμένων εργαλείων που έχουν διαμορφώσει το μοναδικό μουσικό του ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων vintage Gibsons αλλά και custom (κατά παραγγελία) ", αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου. "Αποκαλύπτει επίσης πολλά μυστικά του στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ενισχυτών και του εξοπλισμού που σμιλεύουν τον τόνο του και δημιουργούν τον ήχο του".

"Κάθε κιθάρα που παρουσιάζεται συνοδεύεται από πλούσια πορτρέτα μουσειακής ποιότητας από τον αναγνωρισμένο φωτογράφο Scott Williamson", προσθέτει η περιγραφή, "εκθέτοντας προσωπικές λεπτομέρειες που μπορεί κανείς να δει μόνο αν την κρατήσει στα χέρια του, μαζί με τις βαθιά προσωπικές αναμνήσεις του Hetfield".

Το Messengers: The Guitars of James Hetfield" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, 72 Seasons, στις 14 Απριλίου, με το ομώνυμο πρώτο single να έχει ήδη βγει. 

BREAKING MUSIC