Η αυτοβιογραφία του Geddy Lee (Rush) αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

My Effin Life

BREAKING
 

My Effin Life

Του Ηλία Σελιμά

Η πολυαναμενόμενη και καθυστερημένη αυτοβιογραφία του μπασίστα των Rush, Geddy Lee, πήρε ημερομηνία κυκλοφορίας στις 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποκαλύπτει επίσης τον τίτλο, My Effin' Life.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, o Lee ανακοίνωσε το βιβλίο σε μια ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας: "Ο φίλος μου και συνεργάτης μου στο Big Beautiful Book Of Bass, Daniel Richler, είδε πόσο δυσκολευόμουν μετά το θάνατο του Neil, και προσπάθησε να με βγάλει από τη μελαγχολία μου με μερικές αστείες ιστορίες από τη νιότη του, προκαλώντας με να μοιραστώ τις δικές μου σε αντάλλαγμα, οπότε το έκανα - απρόθυμα στην αρχή, αλλά μετά θυμήθηκα, ω ναι, μου αρέσει να παλεύω με τις λέξεις. Και σύντομα οι ιστορίες μου με τα παιδικά μου βήματα γίνονταν κεφάλαια για μεγάλους. Όντας το πυρηνικό εμμονικό άτομο που είμαι, τις έγραφα και τις ξαναέγραφα, επανεκτιμώντας τις προοπτικές της αφήγησης όχι μόνο ξεψαχνίζοντας τη μνήμη μου, αλλά και τα ημερολόγιά μου και τις στίβες των φωτογραφικών άλμπουμ... Με μια φωνή που ακουγόταν, λοιπόν, ακριβώς σαν εμένα, διαμορφωνόταν μια ευπαρουσίαστη, επικού μήκους αφήγηση της ζωής μου εντός και εκτός σκηνής: η παιδική μου ηλικία, η οικογένειά μου, η ιστορία της επιβίωσης των γονιών μου, τα ταξίδια μου και κάθε είδους ανοησίες με τις οποίες έχω περάσει πάρα πολύ χρόνο παθιασμένος".

Ο Lee άρχισε να γράφει το βιβλίο κατά τη διάρκεια του πανδημικού αποκλεισμού ως έναν τρόπο να αντιμετωπίσει τη θλίψη και τον πόνο που ένιωσε μετά τον θάνατο του φίλου του και συμπαίκτη του στο συγκρότημα Neil Peart τον Ιανουάριο του 2020.

BREAKING MUSIC