Οι Greta Van Fleet ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ «Starcatcher»

Ερχεται

BREAKING
 

Ερχεται

Του Ηλία Σελιμά

Η συνέχεια του The Battle at Garden's Gate του 2021 θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου μέσω της Republic Records. Το πρώτο single του LP, "Meeting the Master", είναι διαθέσιμο ήδη.

""Το 'Meeting the Master' κοιτάζει σε έναν εσωτερικό κόσμο που ακούγεται από το λόγο ενός σοφού δασκάλου", αναφέρει η μπάντα σε ανακοίνωσή της. "Ερμηνευμένο με τη φωνή ενός αφοσιωμένου πιστού, και ενδεχόμενα ομαδικά επιφωνήματα, το τραγούδι περιγράφει λεπτομερώς την αγάπη που έχουν αυτοί οι ένθερμοι οπαδοί για τον δάσκαλό τους και την ακλόνητη πίστη τους στο όραμά του. Πρόκειται για ένα εξωτικό πνευματικό ταξίδι. Μια σκοτεινή κωμωδία που αναπόφευκτα καταλήγει στο χάος".

Ο κιθαρίστας Jake Kiszka δήλωσε για το LP: "Δεν χρειαζόταν πραγματικά να ζοριστούμε ή να είμαστε ιδιαίτερα δραστήριοι στο γράψιμο, επειδή όλα όσα συνέβαιναν ήταν πολύ ενστικτώδη. Αν μη τι άλλο, ο δίσκος είναι η προοπτική μας και συνοψίζει το πού βρισκόμαστε ως γκρουπ και ατομικά ως μουσικοί".

Ο πληκτράς Sam Kiszka πρόσθεσε: "Όταν φαντάζομαι τον κόσμο του Starcatcher, σκέφτομαι το σύμπαν. Με ωθεί να κάνω πολλές ερωτήσεις, όπως, 'Από πού ήρθαμε;' ή, 'Τι κάνουμε εδώ;'. Αλλά και ερωτήματα όπως, 'Τι είναι αυτή η συνείδηση που έχουμε και από πού προήλθε;'".

Οι Greta Van Fleet θα εμφανιστούν σε αρκετά φεστιβάλ φέτος, ξεκινώντας στις 5 Μαΐου στην Ατλάντα.

Greta Van Fleet, 'Starcatcher'

1. "Fate of the Faithful"
2. "Waited All Your Life"
3. "The Falling Sky"
4. "Sacred the Thread"
5. "Runway Blues"
6. "The Indigo Streak"
7. "Frozen Light"
8. "The Archer"
9. "Meeting the Master"
10. "Farewell for Now"

 

 

 

BREAKING MUSIC