Οι Metallica κυκλοφορούν βίντεο για τρία ακόμα τραγούδια από το 72 Seasons

Για τα Shadows Follow, Room Of Mirrors και Sleepwalk My Life Away.

BREAKING
 

Για τα Shadows Follow, Room Of Mirrors και Sleepwalk My Life Away.

Του Ηλία Σελιμά

Οι Metallica κυκλοφόρησαν βίντεο για τα Shadows Follow, Room Of Mirrors και Sleepwalk My Life Away. Και τα τρία τραγούδια προέρχονται από το νέο άλμπουμ 72 Seasons, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, και έρχονται να προστεθούν σε έναν ολοένα και αυξανόμενο κατάλογο κομματιών από το άλμπουμ που έχουν πλέον συνοδευτικά βίντεο.

Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων για τα Shadows Follow και Room Of Mirrors σκηνοθετήθηκαν από τον Tristan Zammit, γνωστό για τη δουλειά του σε ταινίες για μουσικούς της ραπ όπως ο XXXTentacion, ο Little Yachty και ο Denzel Curry, ο οποίος σχολιάζει στο YouTube: «Ελπίζω όλοι να το λατρέψουν αυτό! Ευχαριστώ τους Metallica που με άφησαν να το δημιουργήσω! Η μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών».

Το κλιπ για το Sleepwalk My Life Away σκηνοθέτησε ο Tim Saccenti, ο άνθρωπος πίσω από το περσινό βίντεο Lux Æterna. Ο Saccenti έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα όπως οι Korn, οι Depeche Mode και οι Run The Jewels.

Την περασμένη εβδομάδα οι Metallica ανακοίνωσαν ότι οι επερχόμενες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας τους M72 World Tour στο AT&T Stadium στο Arlington, TX, θα μεταδοθούν ζωντανά στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο την Παρασκευή 18 Αυγούστου και την Κυριακή 20 Αυγούστου. Η μπάντα θα παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικά σετ κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών, χωρίς να επαναλαμβάνεται κανένα τραγούδι.

Η μπάντα επιβεβαίωσε επίσης ότι η περιοδεία M72 θα περιλαμβάνει ένα νέο σκηνικό σε σχήμα στρογγυλής σκηνής, με το εμβληματικό "snake pit" της μπάντας να μεταφέρεται στο κέντρο της σκηνής, δίνοντας στους αρκετά τυχερούς οπαδούς που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μια θέα 360 μοιρών από το σόου. Η περιοδεία ξεκινά στις 27 Απριλίου στην Johan Cruijff Arena στο Άμστερνταμ.

 

 

 

 

 

 

 

BREAKING MUSIC