Οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν το πρώτο τραγούδι μετά το θάνατο του Taylor Hawkins

Tο Rescued, ενώ ανακοίνωσαν και το άλμπουμ τους.

BREAKING
 

Tο Rescued, ενώ ανακοίνωσαν και το άλμπουμ τους.

Του Ηλία Σελιμά

Οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά το θάνατο του ντράμερ τους Taylor Hawkins, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ένα νέο στούντιο άλμπουμ. Το τραγούδι ονομάζεται Rescued και το άλμπουμ, που κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου, ονομάζεται But Here We Are.

Οι Foo Fighters με αποσπάσματα του κομματιού είχαν προϊδεάσει για το Rescued τις ημέρες που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας του.

Παραμένει άγνωστο ποιος θα αντικαταστήσει τον Hawkins στα τύμπανα όσον αφορά τις συναυλίες, αν και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Πέρυσι, οι Foo Fighters πραγματοποίησαν αφιερώματα με πολλούς αστέρες του χώρου για τον Hawkins στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο.

Στις αρχές του έτους, οι Foo Fighters τήρησαν μια υπόσχεση προς τους οπαδούς τους, ανακοινώνοντας συναυλίες, αφού είχαν βγάλει πέρυσι μια ανακοίνωση στην οποία έλεγαν ότι θα προχωρούσαν μπροστά μετά τον θάνατο του ντράμερ τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 50 ετών.

«Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν - και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε ένα διαφορετικό συγκρότημα στο μέλλον», έγραψε το συγκρότημα. «Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι οπαδοί, σημαίνατε τόσα πολλά για τον Τέιλορ όσο σήμαινε αυτός για εσάς. Και ξέρουμε ότι όταν σας ξαναδούμε - και θα το κάνουμε σύντομα - θα είναι εκεί στο πνεύμα με όλους μας κάθε βράδυ».

BREAKING MUSIC