Οι Staind κυκλοφορούν το πρώτο νέο single μετά από 12 χρόνια

Είναι το Lowest In Me.

BREAKING
 

Είναι το Lowest In Me.

Του Ηλία Σελιμά

Από το επερχόμενο όγδοο άλμπουμ των Staind, 'Confessions of the Fallen'

Οι Staind ανακοίνωσαν το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία. Το Confessions of the Fallen, ο διάδοχος του ομώνυμου άλμπουμ του 2011, είναι η όγδοη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του συγκροτήματος και έχει προηγηθεί ένα single, το Lowest In Me.

"Ήθελα όντως να εκσυγχρονίσω τον ήχο και να μας φέρω στο σήμερα", λέει ο frontman Aaron Lewis. "Μπορείς σίγουρα να αναγνωρίσεις το συγκρότημα, αλλά ταυτόχρονα μπορείς να ακούσεις ότι έχουμε δώσει προσοχή και καταλαβαίνουμε τι είδους ήχους και προσεγγίσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε που ίσως δεν υπήρχαν την τελευταία φορά που το κάναμε αυτό".

"Είναι αναμφισβήτητα η φωνή του Aaron, και το ίδιο ισχύει και για τα τραγούδια", προσθέτει ο κιθαρίστας Mike Mushok. "Μαζευτήκαμε και περάσαμε πολύ χρόνο εστιάζοντας στην κατεύθυνση και μας αρέσει πολύ το πώς βγήκε".

Τον Ιούλιο, οι Staind θα ξεκινήσουν μια co-headlining περιοδεία με τους Godsmack. Ο κύκλος των 25 συναυλιών ξεκινά από το Hollywood Casino Amphitheatre στο St Louis, MO, στις 18 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στο Germania Insurance Amphitheater στο Austin, TX, στις 31 Αυγούστου.

 

BREAKING MUSIC