Σπάνια υλικό του Frank Zappa στη νέα συλλογή Funky Nothingness

Πάνω από τρεις ώρες ανέκδοτης μουσικής!

BREAKING
 

Πάνω από τρεις ώρες ανέκδοτης μουσικής!

 

Του Ηλία Σελιμά

Θα κυκλοφορήσει επίσημα σε μια συλλογή με τίτλο Funky Nothingness, στις 30 Ιουνίου, μέσω της Zappa/UMe και πιστεύεται ότι προοριζόταν για τη συνέχεια του Hot Rats, του σόλο ντεμπούτου του 1969, του avant-garde rocker.

Το Funky Nothingness θα περιλαμβάνει 25 ακυκλοφόρητα και σπάνια κομμάτια, καθώς και συνθέσεις, διασκευές και διάφορα τζαμαρίσματα από τις ηχογραφήσεις στο στούντιο το 1970 με το βασικό γκρουπ του Zappa: Aynsley Dunbar, Don "Sugarcane" Harris, Ian Underwood και Max Bennett. Τα φυσικά αντίτυπα θα φτάσουν σε μορφή διπλού LP ή τριπλού CD.

«Το Funky Nothingness αναδεικνύει την αγάπη του Zappa για το rhythm and blues, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν το Hot Rats με εκτενείς ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς που συνδυάζουν rock, jazz και κλασικά στοιχεία σε μια μουσική που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως Zappa», αναφέρεται σε δήλωση του Joe Travers, ο οποίος επίσης συνέταξε τη συλλογή μαζί με τον γιο του Zappa, Ahmet Zappa.

Το "Work With Me Annie/Annie Had a Baby", είναι ένα medley των δύο ομώνυμων επιτυχιών του 1954, που αρχικά τραγουδήθηκαν από τους Hank Ballard & The Midnighters.

 

 

BREAKING MUSIC