Ο Neil Young ανακοινώνει την επιστροφή του στις περιοδείες

Η περιοδεία ξεκινά την 1η Ιουλίου.

BREAKING
 

Η περιοδεία ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Του Ηλία Σελιμά

Είναι η πρώτη για τον διάσημο τραγουδοποιό μετά από μια σόλο πορεία το 2018-19. Στις ημερομηνίες αυτές θα τον συνοδεύει ο Chris Pierce.

Ο Young, ο οποίος έκλεισε τα 77 του χρόνια στις 12 Νοεμβρίου 2022, έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις το 2023. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από χρόνια πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, σε μια συγκέντρωση στη Βικτώρια του Καναδά. Στη συνέχεια εμφανίστηκε με τον Stephen Stills σε φιλανθρωπική συναυλία του τελευταίου και ξανά στις συναυλίες για τα 90ά γενέθλια του Willie Nelson. Και οι δύο ήταν τον Απρίλιο.

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Ticketmaster. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τις τιμές των εισιτηρίων στην ονομαστική τους αξία για τους οπαδούς, ο Young συνεργάζεται με τους χώρους που διαθέτουν εισιτήρια από την Ticketmaster για να διασφαλίσει ότι τα εισιτήρια μπορούν να μεταπωληθούν μόνο στην αρχική τους τιμή. Οι οπαδοί που θέλουν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους σε αυτούς τους χώρους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Face Value Exchange της Ticketmaster.

Σε ένα ζωντανό Zoom στις 7 Ιουνίου με τους συνδρομητές της ιστοσελίδας του, Neil Young Archives, ο Young δήλωσε ότι το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει πολλά τραγούδια που δεν έχει παίξει ποτέ ζωντανά. «Δεν θέλω να επιστρέψω και να ξανακάνω τα ίδια τραγούδια. Θα νιώθω σαν να ήμουν σε κάποιο είδος καρναβαλικής βόλτας. Θα προτιμούσα να κάνω αυτά τα άλλα τραγούδια που δεν έχω κάνει... Δεν θα πρέπει να συγκρίνω πώς κάνω το 'Heart of Gold' με το 1970, το 1980, το 1990, το 2000, το 2010, το 2020...».

BREAKING MUSIC