Μέσω της γέφυρας Εσπλανάδα η σύνδεση των δύο stages στο Release Athens Χ SNF Nostos

Πώς θα πηγαίνουμε από το ένα stage στο άλλο και πόσο χρόνο θα χρειαζόμαστε.

BREAKING
 

Πώς θα πηγαίνουμε από το ένα stage στο άλλο και πόσο χρόνο θα χρειαζόμαστε.

Ως γνωστόν φέτος, πέραν του γνωστού Release Athens που το ξέρουμε πολύ καλά, θα έχουμε και το Release Athens Χ SNF Nostos, ένα... διπλό φεστιβάλ δηλαδή, με δύο stages, στην Πλατεία Νερού και το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Στις 20, 21 και 23 Ιουνίου.

Εκείνες τις ημέρες λοιπόν ναι μεν θα υπάρχουν δύο stages αλλά το εισιτήριο θα παραμένει ένα (και, μάλιστα, μειωμένο). Άλλα ονόματα θα εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού και άλλα στο Ξέφωτο. Οι δύο χώροι θα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της γέφυρας Εσπλανάδα, του πεζόδρομου-γέφυρα που αποτελεί φυσική προέκταση του Πάρκου. Θα υπάρχει ειδική σήμανση στη διαδρομή που συνδέει τους δύο χώρους με την απόσταση μεταξύ τους να μην είναι μεγαλύτερη από 15 λεπτά περπάτημα.

Σε κάθε ημέρα του Release Athens Χ SNF Nostos το πρώτο όνομα θα βγαίνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ και το τελευταίο (και πιο μεγάλο) στην Πλατεία Νερού. Όπως γίνεται σε όλα τα φεστιβάλ του κόσμου σε ορισμένες φάσεις θα έχουμε επικάλυψη ονομάτων, δεν θα έχει τελειώσει κάποιος στη μία σκηνή και θα αρχίζει κάποιος άλλος στη δεύτερη σκηνή. Θα πρέπει να επιλέξουμε δηλαδή τι θα δούμε.

Αυτό στα πιο «μικρά» ονόματα μια και οι εμφανίσεις των δύο headliners δεν θα συμπίπτουν, ενώ θα εξασφαλίζεται επαρκής χρόνος μετάβασης από το ένα stage στο άλλο.

Οι ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών θα βγουν αυτή την Τετάρτη. Θυμίζουμε τους headliners:

20/6 Rosalia στην Πλατεία Νερού, Central Cee στο Ξέφωτο
21/6 Royksopp στην Πλατεία Νερού, Tash Sultana στο Ξέφωτο
23/6 Souxsie στην Πλατεία Νερού, Interpol στο Ξέφωτο

BREAKING MUSIC