Πέντε λόγοι για να πάμε απόψε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο

BREAKING
 

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο

1) Είναι μια επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη δισκογραφία. Μισό αιώνα δηλαδή. Απίστευτο. Και παραμένει ενεργός και αειθαλής, σχεδόν όπως και στην αρχή της καριέρας του. Ηδη έχουν φύγει περισσότερα από 30 χιλιάδες εισιτήρια, οπότε καταλαβαίνετε πως μιλάμε για μια μεγάλη γιορτή. Και είναι από εκείνες τις συναυλίες που πιθανότατα στο μέλλον θα τη λέμε ιστορική.

2) Να θυμηθούμε μερικούς από τους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που τραγούδησε ο Βασίλης; Ιδού: Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος, Τάσος Λειβαδίτης, Κώστας Καρυωτάκης, Νίκος Καββαδίας, Νικόλας Ασιμος, Σταμάτης Μεσημέρης, Κώστας Τριπολίτης, Γιάννης Νεγρεπόντης, Αλκης Αλκαίος, Οδυσσέας Ιωάννου, Λίνα Δημοπούλου και πολλοί άλλοι.

3) Θα είναι μια συναυλία που θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, μια συναυλία-αναδρομή που θα συνοδεύεται από προβολή σπάνιου οπτικού υλικού στις μεγάλες οθόνες που στήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο.

4) Δεν θα δούμε guest καλλιτέχνες (τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αν και μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις) αλλά θα έχει μουσικούς που κατά καιρούς έπαιξαν στις μπάντες του. Παράδειγμα, μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή μαζί του θα βρεθούν και δυο αγαπημένοι του φίλοι, ο Χριστόφορος Κροκίδης και η Τάνια Κικίδη. Την μπάντα θα συνοδεύσει το φωνητικό σύνολο «Ρυθμός» με μαέστρο τον Νικόλαο Χιώτογλου.

5) Πληροφορίες: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και η συναυλία θα ξεκινήσει ακριβώς στις 9 το βράδυ. Θα υπάρχουν θεατές στην αρένα (Τμήμα Α μπροστά στη σκηνή και Τμήμα Β πιο πίσω) και φυσικά στην κερκίδα (Τμήμα Α εκατέρωθεν της σκηνής και Τμήμα Β πιο πίσω). Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες, οπότε τα εισιτήρια στις κερκίδες δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις - όσοι πάνε πιο νωρίς δηλαδή θα κάτσουν και πιο μπροστά. Τα εισιτήρια για το Τμήμα Α (σε αρένα και κερκίδα) κοστίζουν στο ταμείο 18 ευρώ και για το Τμήμα Β 15 ευρώ.

BREAKING MUSIC