Πέντε λόγοι για να πάμε απόψε στον Παύλο Παυλίδη, στην Τεχνόπολη

«Λευκή Καταιγίδα»

BREAKING
 

«Λευκή Καταιγίδα»

1) Γιατί για τις συναυλίες του Παύλου Παυλίδη δεν υπάρχει «γιατί». Είμαστε εδώ και χρόνια φαν της μουσικής του και γενικώς δεν συνηθίζουμε να τον χάνουμε όταν παίζει στην Αθήνα. Μάλιστα αυτή τη φορά τον συναντάμε μετά από πολλούς μήνες απουσίας, έχει πολύ καιρό να δώσει live στην πόλη. Αν δεν κάνω λάθος, τελευταία φορά τον είδαμε τον Φεβρουάριο στη Στέγη, σε ένα ειδικό πρόγραμμα για τον δίσκο του με τις διασκευές στα τραγούδια του Μαρκόπουλου. Κάτι άλλο δηλαδή, όχι στα προσωπικά του, τα ροκ και τα ηλεκτρικά.

2) Τι θα παρουσιάσει απόψε; Ιδού: «Ενα best of της δισκογραφίας του, από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκεμβρίου 2021 από τη United We Fly». 

3) Η σύνθεση της νέας μπάντας του, των Hotel Alaska, είναι η εξής: Δημήτρης Τσεκούρας μπάσο, Αλέκος Γεωργουλόπουλος ηλ. κιθάρα, synths και Αλέξης Σταυρόπουλος τύμπανα. Ο Φώτης Σιώτας δεν είναι μαζί τους, έχει άλλες υποχρεώσεις με τα δικά του το καλοκαίρι.

4) Το πραγματικά εντυπωσιακό στις συναυλίες του Παύλου Παυλίδη (αλλά και του Γιάννη Αγγελάκα) είναι η σύνθεση του κοινού. Παρά το γεγονός πως ο Παύλος βρίσκεται για περισσότερο από 30 χρόνια πάνω στη σκηνή, οι θεατές των συναυλιών του είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα νεαροί. Εικοσάρηδες κατά μέσο όρο. Είναι βέβαια και η φύση του ροκ αυτή να προσελκύει νέους σε ηλικία, όμως, από την άλλη, για πηγαίνετε σε συναυλίες εξηντάρηδων ροκάδων (και στο εξωτερικό, όχι μόνο εδώ) να δείτε πόσους συνομηλίκους τους θα αντικρίσετε...

5) Στην Τεχνόπολη λοιπόν με ώρα έναρξης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 21.15. Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα και κοστίζουν 15 ευρώ.

BREAKING MUSIC