Ο Bruce Springsteen ηχογράφησε και δεύτερο άλμπουμ με διασκευές Soul

Τη συνέχεια του περσινού Only the Strong Survive

BREAKING
 

Τη συνέχεια του περσινού Only the Strong Survive

Του Ηλία Σελιμά

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mojo αποκάλυψε ότι σχεδιάζεται περιοδεία σε συνδυασμό με την κυκλοφορία, που αναμένεται το 2024.

«Μόλις δούλεψα για τη συνέχεια του Only The Strong Survive του Bruce», δήλωσε ο Sancious. «Έχει άλλες 18 διασκευές της Motown και της κλασικής R&B. Και του χρόνου, θα πρέπει να περιοδεύσω με τον Bruce για το άλμπουμ».

Πριν από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, ο Springsteen δήλωσε ότι είχε αποφασίσει να αλλάξει την προσέγγισή του στην ηχογράφηση. «Η φωνή μου ερχόταν πάντα δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη στην έκφραση των [άλλων] στοιχείων», εξήγησε. «Αλλά αυτή τη φορά, αποφάσισα να επικεντρώνεται γύρω από το τραγούδι, γύρω από την πρόκληση της φωνής μου. Τώρα δίνω στη φωνή μου λίγο μικρότερη σημασία. Αλλά μόλις ξεκίνησα αυτό το πρότζεκτ, αφού άκουσα μερικά από τα πράγματα που ηχογραφήσαμε, σκέφτηκα: "Η φωνή μου είναι γαμάτη! Είμαι 73 χρονών και τα σπάω όλα. Είμαι ένας καλός γέρος!"»

Στην ίδια συνέντευξη ο Sancious -ο οποίος εγκατέλειψε την E Street Band το 1974, αλλά από τότε έχει συνεργαστεί με τον Springsteen πολλές φορές- αναπολεί την παρουσία του όταν ο Boss όρισε το backup group του. «Είμαι ακόμα συγκινημένος», είπε. «Οδηγούσαμε, σκεφτόμασταν ονόματα συγκροτημάτων, όταν στρίψαμε στη γωνία στον δρόμο μου και ο Bruce είδε την πινακίδα του δρόμου και την επαναλάμβανε συνεχώς. Στην επόμενη πρόβα, το επιβεβαίωσε. Είπε ότι ήμουν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μπάντας και ότι χρειαζόμασταν ένα όνομα, και ότι ακουγόταν καλό».

BREAKING MUSIC