Μάρκος Κούμαρης: «Όποιος ήταν τότε στην Τζαμάικα θα έμενε για πάντα Locomondo»

Επετειακό διπλό βινύλιο και καινούργιο τραγούδι από τους Locomondo έρχονται μαζί με το live για τα 20 χρόνια της μπάντας.

BREAKING
 

Επετειακό διπλό βινύλιο και καινούργιο τραγούδι από τους Locomondo έρχονται μαζί με το live για τα 20 χρόνια της μπάντας.

Του Ηλία Σελιμά

Φέτος οι Locomondo κλείνουν 20 χρόνια από την ίδρυση τους και προσκαλούν τους παλιούς και νέους φίλους, για να το γιορτάσουν μαζί στην Τεχνόπολη. Η γιορτή ξεκινάει στις 21.30 της Τετάρτης 21 Ιουνίου και ως γνωστόν όπως κάθε ζωντανή εμφάνιση των Locomondo θα είναι μια ημέρα γιορτής της μουσικής!.

Βέβαια από μία γιορτή, πόσο μάλλον δε από τους Locomondo, δεν θα μπορούσε παρά να κρύβει εκπλήξεις και καλούδια. Έτσι λοιπόν μετά από μια σύντομη συνομιλία με τον Μάρκο Κούμαρη στην μικρή ανάπαυλα των ετοιμασιών μάθαμε όχι μόνο για το νέο διπλό lp των Locomondo, όπου κάθε αντίτυπο θα είναι υπογεγραμμένο από την μπάντα καθώς μαρτυρά το σχετικό video, αλλά και για την παρουσίαση ενός νέου τραγουδιού.

20 χρόνια και οι Locomondo είναι εκεί. Ποια στιγμή είναι αυτή που έχεις σαν φυλαχτό μέσα σου μετά από μια τόσο μεγάλη διαδρομή;
Νομίζω είναι το ταξίδι και οι ηχογραφήσεις στη Τζαμάικα. Στην πατρίδα του Μάρλεϊ από τη μια ξεκλείδωσε κάτι καλλιτεχνικό μέσα μας και από την άλλη η εμπειρία αυτή κλείδωσε την παρέα μας και την φιλία μας. Όποιος ήταν τότε εκεί θα έμενε για πάντα Locomondo.

Είμαι σίγουρος ότι στο live θα ακούσουμε και θα δούμε εκπλήξεις. Μπορείς να μας αποκαλύψεις ποιες θα είναι? Η έστω μερικές από αυτές;
Έχουμε κάποια καινούργια κομμάτια που θα παίξουμε για πρώτη φορά. Ξεχωρίζει το Filtragram, μια διατριβή πάνω στον ναρκισσισμό της εποχής των social media, της εποχής του «Εγώ».

Επετειακό βινύλιο για τα 20χρονια Locomondo. Τι θα περιλαμβάνει και πως θα μπορούμε να το αποκτήσουμε;
Το διπλό βινύλιο «Locomondo 20» κυκλοφορεί λόγω της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση του γκρουπ και περιλαμβάνει 21 κομμάτια από όλη την πορεία μας. Εκτός από τα hits θα βρείτε ένα καινούργιο ακυκλοφόρητο κομμάτι και κάποιες διαφορετικές εκτελέσεις / μίξεις παλαιότερων κομματιών.

 

BREAKING MUSIC