Ο Mike Scott και οι Waterboys έφθασαν στην Αθήνα

Last details για τη σημερινή συναυλία τους στο Ηρώδειο

BREAKING
 

Last details για τη σημερινή συναυλία τους στο Ηρώδειο

Ο Mike Scott και οι Waterboys βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και από εκεί πέταξαν στην Αθήνα.

Κουβαλώντας ενθουσιασμό, αγάπη, καλή διάθεση και ... τόνους εξοπλισμού! Είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη μεγάλη μουσική τους στο κοινό που θα βρεθεί σήμερα, 22 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Should we talk about the weather?

Η ΕΜΥ προβλέπει πως ο καιρός την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις 21.00 στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 29 βαθμούς. Έχουμε Νέα Σελήνη 3,6 ημερών και ο ουρανός, κάτω από την Ακρόπολη να είναι γεμάτος αστέρια.

Close your eyes

Breathe slow we'll begin

Last Details:

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00 // The Waterboys on stage: 21:00

Ο Mike Scott και οι Waterboys προσκαλούν το κοινό σε μία μουσική γιορτή, όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την καριέρα τους! Δεν σταματούν να αναζητούν τον αρχαίο θεό Πάνα και να δημιουργούν μία μουσική μεθυστική, χαρούμενη και ζωηρή. Η μοναδική αυτή μπάντα που, με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music, δικαιωματικά θα βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.

Big Music! Big Event! Big Emotions!

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στο viva.gr

Το Ταμείο στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου την Πέμπτη 22/6 λειτουργεί: 10:00 - 21:30

BREAKING MUSIC