Η τελευταία συναυλία των LYNYRD SKYNYRD με τον GARY ROSSINGTON βγαίνει στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο στην Αμερική

Εμπειρία

BREAKING
 

Εμπειρία

Του Ηλία Σελιμά

Η Unbranded Events παρουσιάζει το "The 50th Anniversary Of Lynyrd Skynyrd", τη συναρπαστική τελευταία συναυλία του συγκροτήματος με το ιδρυτικό μέλος Gary Rossington. Το αποκλειστικό συναυλιακό γεγονός θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε drive-ins, κλειστά θέατρα και υπαίθριους χώρους σε όλη τη Βόρεια Αμερική, μεταφέροντας την ηλεκτρισμένη εμφάνιση του εμβληματικού southern rock συγκροτήματος στους οπαδούς με έναν μοναδικό και καθηλωτικό τρόπο. Οι LYNYRD SKYNYRD, γνωστοί για τις θρυλικές τους επιτυχίες και τις δυνατές ζωντανές τους εμφανίσεις, θα αποτίσουν φόρο τιμής στον Rossington, τον αρχικό κιθαρίστα του συγκροτήματος, με αυτή την αξέχαστη, πρωτόγνωρη παραγωγή. Η παράσταση, που μαγνητοσκοπήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2022 στο θρυλικό Ryman Auditorium στο Nashville, παρουσιάζει τους LYNYRD SKYNYRD στα καλύτερά τους, προσφέροντας μια αξέχαστη rock 'n' roll εμπειρία.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή βραδιά και θα γιορτάσουμε 50 χρόνια μουσικής των SKYNYRD με τους Skynyrd Nation και τους οπαδούς αυτών των διαχρονικών τραγουδιών", δήλωσε ο Johnny Van Zant. "Είχαμε την τύχη να απαθανατίσουμε αυτή την ξεχωριστή βραδιά με τους Gary Rossington και Dale Krantz Rossington και όλους τους ξεχωριστούς καλεσμένους που μπόρεσαν να μας συνοδεύσουν στη σκηνή. Είναι σίγουρα γλυκόπικρο γιατί αυτή ήταν η τελευταία συναυλία του Gary, αλλά είμαστε τόσο τυχεροί που μπορέσαμε να μοιραστούμε μια τελευταία ξεχωριστή βραδιά μαζί στη σκηνή, κάνοντας αυτό που αγαπούσε ο Gary".

"Οι LYNYRD SKYNYRD είναι ένα από τα πιο επιδραστικά και σημαντικά συγκροτήματα που υπήρξαν ποτέ και η κληρονομιά του Gary Rossington είναι μια κληρονομιά που θα αντέξει στο χρόνο", δήλωσαν οι συνεργάτες της Unbranded Events, Keith Wan και Jordan Verroi. "Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε στην τελευταία του εμφάνιση και είμαστε περήφανοι που την παρουσιάζουμε στους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο. Αυτό το εξαιρετικό γεγονός όχι μόνο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία για τους μακροχρόνιους οπαδούς των SKYNYRD, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να εισαγάγει μια ολόκληρη νέα γενιά στη διαχρονική κληρονομιά και τη διαχρονικότητα του συγκροτήματος. Αυτή η εμπειρία επιτρέπει σε φίλους και οικογένειες να έρθουν μαζί και να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις, ανακαλύπτοντας παράλληλα την πλούσια μουσική κληρονομιά των LYNYRD SKYNYRD".

Επαγγελματικά ηχογραφημένη και μονταρισμένη για να προσφέρει στους οπαδούς την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η συναυλία αποτυπώνει την ουσία των φημισμένων ζωντανών εμφανίσεων των LYNYRD SKYNYRD, με τον χαρακτηριστικό ήχο τους, την ηλεκτρισμένη ενέργεια και τη σαγηνευτική σκηνική παρουσία τους. Αυτή η σχολαστικά επεξεργασμένη παραγωγή διασφαλίζει ότι οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν τη συναυλία με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας, βυθίζοντας τους εαυτούς τους στη μαγεία της εμφάνισης του συγκροτήματος. Η παραγωγή περιλαμβάνει ειδικές guest εμφανίσεις από τον John Osborne των BROTHERS OSBORNE, τον Brent Smith των SHINEDOWN και τον Marcus King, καθώς και μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τη μουσική αίσθηση Jelly Roll. Η συνεργασία με την Jelly Roll υπόσχεται να είναι μια εξαιρετική μουσική γιορτή που θα συναρπάσει τους οπαδούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

BREAKING MUSIC