Οι Aerosmith ανακοινώνουν συλλογή Greatest Hits

Σε συνδυασμό με την 50ή επετειακή περιοδεία τους.

BREAKING
 

Σε συνδυασμό με την 50ή επετειακή περιοδεία τους.

Του Ηλία Σελιμά

Οι νέες κυκλοφορίες, που θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες εκδόσεις, θα βγουν στις 18 Αυγούστου 2023, μέσω της UMe/Capitol. Η εορταστική περιοδεία του συγκροτήματος ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η Super Deluxe Limited Edition διαθέτει -για πρώτη φορά- 44 κομμάτια που καλύπτουν την καριέρα των Aerosmith που μετράει πέντε δεκαετίες σε έγχρωμο βινύλιο 180 γραμμαρίων με προσαρμοσμένο χρώμα, συμπεριλαμβανομένων κλασικών ροκ αγαπημένων κομματιών όπως τα "Dream On", "Walk This Way", "Sweet Emotion", "Crazy", "Cryin'", "I Don't Want To Miss a Thing" και πολλά άλλα. Η συσκευασία περιλαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και φωτογραφίες του συγκροτήματος από όλη την καριέρα τους σε πολυτελή θήκες τύπου βιβλίου, καθώς και τέσσερις ασπρόμαυρες λιθογραφίες. (Μια Deluxe έκδοση 4-LP είναι τυπωμένη σε μαύρο βινύλιο 180 γραμμαρίων. Διατίθεται επίσης ως Deluxe 3-CD και σετ μονών CD).

Το πρώτο άλμπουμ Aerosmith Greatest Hits έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ από τότε που κυκλοφόρησε το 1980. Μεγάλο μέρος του κλασικού καταλόγου του συγκροτήματος επανακυκλοφορεί σε βινύλιο φέτος σύμφωνα με τους όρους της πρόσφατης συμφωνίας τους με την Universal Music. Οι Aerosmith έχουν πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια άλμπουμ. Η εορταστική τους περιοδεία έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2024.

BREAKING MUSIC