Ο Rod Stewart λέει τώρα ότι δεν εγκαταλείπει τη ροκ μουσική

Διευκρίνισε τα σχόλια που έκανε πρόσφατα

BREAKING
 

Διευκρίνισε τα σχόλια που έκανε πρόσφατα

Του Ηλία Σελιμά

"Δεν αποσύρομαι", δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC στις αρχές του μήνα. "Αλλά θέλω να προχωρήσω. Είχα μεγάλη επιτυχία με το The Great American Songbook, all-American standards, και μόλις έκανα ένα swing άλμπουμ με τον Jools Holland, το οποίο θα κυκλοφορήσει του χρόνου, οπότε θέλω να πάω προς αυτή την κατεύθυνση. Απλά θέλω να αφήσω πίσω μου όλα τα rock 'n' roll πράγματα - για λίγο, ίσως".

Ο Stewart τώρα κατέφυγε στο Twitter για να εξηγήσει τι εννοούσε, σημειώνοντας ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει να κάνει και να παίζει μουσική σύντομα. "Δεν θα αποσυρθώ ποτέ!" έγραψε. "Βρέθηκα σε αυτή τη γη για να είμαι τραγουδιστής και θα συνεχίσω να το κάνω για όσο με αφήνει ο καλός Θεός".

Ο Stewart είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι σκόπευε να σταματήσει να ερμηνεύει τις ροκ επιτυχίες του μετά την τρέχουσα περιοδεία του, αλλά τώρα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τις παίζει κατά τη διάρκεια των περιοδειών του που είναι προγραμματισμένες μέχρι το 2023, καθώς και των συναυλιών που θα κλείσει για το 2024.

"Κατά τη διάρκεια πρόσφατων συνεντεύξεων, ανέφερα ότι το νεότερο πάθος μου είναι η big band/swing μουσική, και όταν ολοκληρώσουμε αυτή την περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, είναι κάτι που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας", έγραψε. "Δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω την πλάτη μου στα τραγούδια που έχω γράψει και τραγουδήσει τις τελευταίες έξι δεκαετίες. Είναι σαν τα παιδιά μου. Εγώ τα δημιούργησα και τα αγαπώ. Πάντα θα επιστρέφω σε αυτά, όπως ακριβώς έκανα μετά τη σειρά The Great American Songbook, η οποία, θα προσθέσω με καμάρι, πούλησε 26 εκατομμύρια άλμπουμ!

BREAKING MUSIC