Διαμαρτύρονται -λέει τώρα- οι περίοικοι για τις συναυλίες στην Πλατεία Νερού

Θέλουν να μας στερήσουν τον αγαπημένο μας συναυλιακό χώρο.

BREAKING
 

Θέλουν να μας στερήσουν τον αγαπημένο μας συναυλιακό χώρο.

Ανακοίνωση έβγαλε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σχετικά με «καταγγελίες και διαμαρτυρίες περιοίκων του Ολυμπιακού Ακινήτου- Κλειστού Γηπέδου TAE KWON DO και της Πλατείας Νερού» για «πρόκληση όχλησης από εκπομπή υψηλής έντασης ήχου» και για «την κυκλοφορική συμφόρηση»!

Κάνουν ζήτημα τις 15-20 συναυλίες που γίνονται στην περιοχή ολόκληρο το καλοκαίρι.

Και δεν διαμαρτύρονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και από τη διπλανή μαρίνα: «πρόσφατα μας κοινοποιήθηκε και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας της LAMDA FLISVOS MARINA Α.Ε., στην οποία επισημαίνεται ότι η ηχητική όχληση είναι τόσο σοβαρή, ώστε όχι μόνο καθιστά αδύνατη την παραμονή των ιδιοκτητών και των πληρωμάτων στα ελλιμενιζόμενα στην Μαρίνα Φλοίσβου σκάφη, αλλά δυσχεραίνει και την λειτουργία των καταστημάτων της χερσαίας ζώνης αυτής».

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «έχει αποστείλει επιστολή με θέμα "Λειτουργία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο παραλιακό μέτωπο" στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, η διοίκηση της οποίας, τα τελευταία χρόνια προβαίνει σε μισθώσεις των χώρων αυτών σε εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (άνευ κοινοποίησης στο Δήμο μας)». Καταλήγοντας λέει πως «θα κληθούν σε σύσκεψη, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, οι εμπλεκόμενοι φορείς με σκοπό την επίλυση των προαναφερόμενων ζητημάτων».

Δεν τους ενοχλεί τους κατοίκους η κίνηση με τα μαγαζιά στον Φλοίσβο τους ενοχλούν, τάχα μου, οι συναυλίες.

Ξέρουμε έναν πάντως που θα ευχαριστιέται με την καταγγελία αυτή. Και δεν νομίζουμε να είναι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου. Αλλά τον ενοχλεί η Πλατεία Νερού γενικότερα. 

BREAKING MUSIC