Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Christine McVie, το Little Darlin

Η McVie πέθανε τον Νοέμβριο.

BREAKING
 

Η McVie πέθανε τον Νοέμβριο.

Του Ηλία Σελιμά

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των sessions για το In the Meantime, και περιλαμβάνεται σε μια νέα μίξη Dolby Atmos και στερεοφωνική του σόλο άλμπουμ της McVie του 2004. Οι νέες μίξεις έγιναν από τον ανιψιό του McVie, Dan Perfect, ο οποίος βοήθησε στη σύνθεση και την παραγωγή του αρχικού LP.

Το In the Meantime θα επανεκδοθεί σε CD και βινύλιο, μαζί με το ομώνυμο άλμπουμ του McVie από το 1984. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις 3 Νοεμβρίου.

Επίσης, κυκλοφορεί τώρα μια ορχηστρική διασκευή του κλασικού "Songbird" της McVie, που ερμηνεύει ο συνεργάτης της στους Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, με τον συνθέτη Jake Shimabukuro για ukulele. Το ζευγάρι συνεργάστηκε νωρίτερα φέτος στο στούντιο του Fleetwood στο Maui της Χαβάης.

"Το γράψαμε τον Απρίλιο και βγήκε υπέροχα, αλλά δεν υπήρχε ακόμα σχέδιο να το κυκλοφορήσουμε", εξήγησε ο Fleetwood. "Αλλά όταν άκουσα για τα επερχόμενα γενέθλια της Christine, ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να το μοιραστώ ως φόρο τιμής σε όλη την υπέροχη μουσική που δημιούργησε, τόσο μόνη της όσο και με τους Fleetwood Mac.

"Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησε πραγματικά πόσο ισχυρή ήταν, είναι και θα είναι η μουσική της", πρόσθεσε ο Fleetwood. "Και το 'Songbird' σίγουρα αντιπροσωπεύει όλα αυτά".

 

BREAKING MUSIC