Ο Eric Clapton κυκλοφόρησε νέο τραγούδι

Ακούστε το "How Could We Know"

BREAKING
 

Ακούστε το "How Could We Know"

του Ηλία Σελιμά

Ο Eric Clapton κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "How Could We Know". Αποτελεί μέρος ενός διπλού single A-side με το ήδη γνωστό "Moon River", στο οποίο συμμετέχει και ο Jeff Beck. Στο "How Could We Know" παρουσιάζονται τρεις νέοι καλεσμένοι: Judith Hill, Daniel Santiago και Simon Climie, παραγωγός του Crossroads Guitar Festival του Clapton.

"Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ μια πιο απίστευτη σύνθεση", σημειώνει ο Climie στην περιγραφή του κομματιού στο YouTube. Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι παρακάτω. Το Crossroads Festival του Clapton έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Ο Clapton έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί και τις δύο βραδιές του φεστιβάλ. Στους καλεσμένους φέτος περιλαμβάνονται οι Roger McGuinn, ZZ Top, Santana, Robbie Robertson, Stephen Stills, Sheryl Crow, Buddy Guy, Taj Mahal, Gary Clark Jr, Joe Bonamassa, Jakob Dylan, Vince Gill. H.E.R. και Jimmie Vaughan.

 Ο κιθαρίστας σημείωσε πρόσφατα ότι οι δύο πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή για το φεστιβάλ ήταν ο Stills και ο Carlos Santana. "Το άλλο πρόσωπο με το οποίο [εγώ] πάντα επικοινωνούσα ήταν ο Jeff Beck. Άρχισα να τους προσκαλώ όλους πριν από σχεδόν δύο χρόνια και σε αυτό το διάστημα, ξέρετε, χάσαμε τόσους πολλούς ανθρώπους και κυρίως τον Jeff", εξήγησε ο Clapton. "Έτσι, θα υπάρχει ένα μνημειώδες μέρος στο σόου όπου θα εμφανίζεται η τωρινή του μπάντα και θα έχουμε καλεσμένους ... .που θα προσπαθούν να μιμηθούν τον Jeff. Εγώ θα συμμετέχω, αλλά δεν θα τολμούσα καν να προσπαθήσω να το κάνω αυτό".

photo: facebook

BREAKING MUSIC