Guns N' Roses: Έρχεται νέο single και νέο album

Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός σκηνής του συγκροτήματος

BREAKING
 

Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός σκηνής του συγκροτήματος

του Ηλία Σελιμά

Το ακούτε εδώ και καιρό αλλά αυτή τη φορά, ακούγεται πραγματικά σαν να μπορεί και να είναι αληθινό. Ο τεχνικός της σκηνής των Guns N' Roses, Tom Mayhue, επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα ετοιμάζει ένα νέο single και ότι δουλεύουν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Ο Mayhue εργάζεται με τους Guns από το 1988. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε περιοδεία στην Ευρώπη και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης στάσης τους στο Παρίσι (13 Ιουλίου), ο τεχνικός μίλησε μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων για την εποχή που δούλευε με το συγκρότημα και κάποια από τα επερχόμενα σχέδιά τους. Βίντεο από τη συγκέντρωση ανέβηκε στο Facebook από τη Valérie Coclin.

«Είμαι με το συγκρότημα εδώ και πολύ καιρό, ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι της ευρωπαϊκής περιοδείας των Guns N' Roses», δήλωσε ο Mayhue, σημειώνοντας ότι το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας ολοκληρώνεται στα μέσα Οκτωβρίου. «Και ξέρω ότι η μπάντα θα αρχίσει να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική, έχουν ήδη ηχογραφήσει ένα σωρό πράγματα. Οπότε θα υπάρξει νέα μουσική των Guns N' Roses πολύ σύντομα. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι προσπαθούν να βγάλουν ένα single από μέρα σε μέρα, οπότε μπορεί να ακούσετε κάτι πολύ, πολύ σύντομα», συνέχισε.

Ο Axl Rose και ο Slash φωτογραφήθηκαν πρόσφατα στα Urban Sound Studios στη Νορβηγία, όπου άκουγαν "νέες μίξεις". Το στούντιο έχει διαγράψει έκτοτε τη φωτογραφία.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιες μίξεις τσέκαρε το δίδυμο. Από τότε που η μπάντα κυκλοφόρησε τα "Absurd" και "Hard Skool" στα τέλη του 2021, ο Slash έχει πει ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μερικά ακόμα επεξεργασμένα outtakes των Chinese Democracy. Αλλά, τον περασμένο Οκτώβριο, ο κιθαρίστας είπε επίσης ότι η μπάντα θα είναι ελεύθερη «για να μπορέσει να μπει και να δουλέψει πάνω σε έναν νέο δίσκο» μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας τους - κάτι που θα ταίριαζε με το χρονοδιάγραμμα του Mayhue.

Οπότε, αυτό το επερχόμενο νέο single θα είναι άλλο ένα outtake των Chinese Democracy ή θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο; Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για το ποιο από τα δύο ισχύει, αλλά αυτό που ισχύει είναι  ότι ο Mayhue είπε ότι το νέο υλικό που δουλεύουν ακούγεται περισσότερο σαν το Appetite for Destruction.
BREAKING MUSIC