«The Beach Boys by the Beach Boys»: Το 2024 η κυκλοφορία του βιβλίου

Η ανθολογία θα εξιστορεί την άνοδό τους από μια ταπεινή γκαραζόμπαντα στο Hawthorne σε ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα

BREAKING
 

Η ανθολογία θα εξιστορεί την άνοδό τους από μια ταπεινή γκαραζόμπαντα στο Hawthorne σε ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα

του Ηλία Σελιμά

Το βιβλίο «The Beach Boys by the Beach Boys», το μοναδικό επίσημο βιβλίο για τους θρύλους της Καλιφόρνια, θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων το 2024.

Η ανθολογία θα εξιστορεί την άνοδο των Beach Boys από μια ταπεινή γκαραζόμπαντα στο Hawthorne σε ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ιστορίας, καλύπτοντας κάθε άλμπουμ από το ντεμπούτο τους Surfin' Safari του 1962 μέχρι την κορυφαία συλλογή Endless Summer του 1974.

Μια περιορισμένη έκδοση 500 αντιτύπων υπογεγραμμένη από τους Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine και Bruce Johnston είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία τώρα και θα αποσταλεί τον Δεκέμβριο. Μια κανονική έκδοση με σκληρό εξώφυλλο θα είναι διαθέσιμη στα βιβλιοπωλεία σε όλο τον κόσμο το 2024, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το «The Beach Boys by the Beach Boys», αφηγείται μέσα από τα λόγια των Brian, Dennis και Carl Wilson, καθώς και των Love, Jardine και Johnston. Περιλαμβάνει επίσης ζωντανές λήψεις και φωτογραφίες από τα παρασκήνια των ηχογραφήσεων από το αρχείο της Capitol Records, το αρχείο του συγκροτήματος και τα αρχεία των μελών. Στις 400 σελίδες του βιβλίου περιλαμβάνονται επίσης κασέτες, αφίσες και προγράμματα περιοδειών, χειρόγραφες σημειώσεις και στίχοι, αποκόμματα από τον Τύπο, διαφημίσεις άλμπουμ, φύλλα συγχορδιών και έγγραφα του στούντιο.

Οι ιστορίες των μελών του συγκροτήματος θα συμπληρωθούν από τις συνεισφορές άλλων καλλιτεχνών που συμμετείχαν ή εμπνεύστηκαν από τη μουσική των Beach Boys, όπως οι Lindsey Buckingham, Eric Clapton, Elvis Costello, Ray Davies, Bob Dylan, Def Leppard, David Lee Roth, Graham Nash, Jimmy Page, Carly Simon, Pete Townshend και πολλοί άλλοι.

«Υπάρχει αγάπη στη μουσική και οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με την αγάπη, ανεξάρτητα από το αν είσαι 2 ετών ή 92 ετών», δήλωσε ο Brian Wilson σε δελτίο τύπου. «Για μένα, η μουσική έχει να κάνει με την αγάπη. Η αγάπη είναι το μήνυμα που θέλω να μοιραστώ. Ελπίζω οι άνθρωποι να το αισθάνονται αυτό στη μουσική μου. Αυτό κάνει τη σκληρή δουλειά να αξίζει τον κόπο».
BREAKING MUSIC