Ο Slash ηχογραφεί ένα νέο blues- σόλο άλμπουμ με καλεσμένους για το 2024

Ετοιμαστείτε.

BREAKING
 

Ετοιμαστείτε.

Του Ηλία Σελιμά

Ο σπουδαίος κιθαρίστας αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο σόλο άλμπουμ, το οποίο όμως έρχεται με μια ανατροπή. Ο Slash ηχογραφεί έναν blues δίσκο, στον οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί καλεσμένοι.

Ο κιθαρίστας αποκάλυψε τα νέα στο Yahoo! Entertainment καθώς συζητούσαν για την πρόσφατη συνεργασία του με την Demi Lovato, η οποία όπως φαίνεται είναι ένας από τους καλεσμένους στον επερχόμενο δίσκο του Slash. Η πρόσφατη guest συμμετοχή του Slash στη rock εκδοχή της προηγούμενης επιτυχίας της Lovato "Sorry Not Sorry" ήρθε ως ανταπόδοση για την τραγουδίστρια που θα είναι guest στον επερχόμενο δίσκο του Slash.

Ο κιθαρίστας επέλεξε να κρατήσει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το άλμπουμ μυστικές, αλλά πρόσθεσε ότι "σίγουρα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο". "Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά περισσότερα να σας πω σε αυτό το σημείο, αλλά [η Demi και εγώ] σίγουρα ηχογραφήσαμε κάτι. Το άλμπουμ της είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μου. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος τραγουδιού, οπότε είναι ενδιαφέρον πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η φωνή της".

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Lovato, ο Slash αποκάλυψε ότι τους ένωσε η κοινή τους εμπειρία με τον εθισμό και την ανάρρωση. "Εκείνη και εγώ γνωριζόμαστε επειδή είμαστε και οι δύο... έχουμε περάσει από αυτό", λέει ο Slash. "Συστηθήκαμε πριν από πολύ καιρό και είχαμε αυτή τη σχέση - ήμασταν και οι δύο τοξικομανείς και όλα αυτά. ... Εγώ ήμουν νηφάλιος για λίγο καιρό και εκείνη πάλευε ακόμα λίγο. Και μετά μίλησα μαζί της και προσπαθούσε κατά κάποιο τρόπο να τα ξαναβρεί και τα λοιπά. Έτσι αρχίσαμε αρχικά να μιλάμε, και είναι πολύ καλή και είναι ένα πολύ έξυπνο και ταλαντούχο κορίτσι. Και έτσι, είμαστε φίλοι από τότε".

Ενώ το 2024 φαίνεται να είναι το παράθυρο για το πιο μπλουζ σόλο άλμπουμ του Slash, ο ίδιος παραμένει σε περιοδεία με τους Guns N' Roses το 2023. Η μπάντα θα ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της αυτό το Σάββατο (22 Ιουλίου) στην Αθήνα, και στη συνέχεια θα πάρει μια ανάσα πριν ξεκινήσει μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική στις 5 Αυγούστου στο Moncton του New Brunswick στον Καναδά.

BREAKING MUSIC