Τι συνέβη με τα εισιτήρια των Coldplay

Αληθινός χαλασμός.

BREAKING
 

Αληθινός χαλασμός.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δύο καραμπινάτα sold out για τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ του χρόνου, τον Ιούνιο. Δύο back II back sold out που καθιστούν πλέον τους Coldplay το Νο 1 συναυλιακό όνομα στην Ελλάδα, ever. Μόνο ο Νταλάρας έχει πετύχει δύο ΟΑΚΑ και αυτό σε άλλες, διαφορετικές, εποχές.

Από την High Priority έχουν να το λένε για τη διάνα πρόβλεψη που πέτυχαν. Και το σημειώνω γιατί υπήρχε μεγάλη συζήτηση για τους Coldplay όλα αυτά τα χρόνια, κανένας δεν τους πίστευε. Ο τολμών νικά.

Τα εισιτήρια έφυγαν όλα (δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτε ελάχιστα) και είναι αγορασμένα τόσο από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό. Ήταν το talk of the town άλλωστε της εβδομάδας, όλοι για τους Coldplay μιλούσαν και για το πως θα εξασφαλίσουν εισιτήριο. Μάλιστα τα περισσότερα είχαν εξαντληθεί από την προεγγραφή, σήμερα κάποια ελάχιστα βγήκαν για πώληση. 

Εχω την αίσθηση πως αν ανακοινώσουν και τρίτη βραδιά θα γίνει και αυτή sold out πολύ γρήγορα. Απίστευτο; Πάντως το ΟΑΚΑ που μιλήσαμε με τον Διευθυντή του σταδίου έχει ελεύθερη μία τρίτη ημέρα αν χρειαστεί. 

BREAKING MUSIC