To viva.gr γίνεται more.com

Ποιες αλλαγές φέρνει το rebranding

BREAKING
 

Ποιες αλλαγές φέρνει το rebranding

H δημοφιλής πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων, το viva.gr, αλλάζει όνομα και μετονομάζεται σε more.com, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει, σύμφωνα με την εταιρεία, κάποια ουσιαστική αλλαγή στη λειτουργία του.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι «η πιο ολοκληρωμένη ticketing πλατφόρμα σε Ελλάδα και εξωτερικό μεγαλώνει και αλλάζει προς το καλύτερο. Με πάνω από 3.500 συνεργάτες, 220.000+ παραγωγές και 34+ εκατομμύρια εισιτήρια, το more.com σε φέρνει πιο κοντά σε εκδηλώσεις κάθε είδους».

«Στόχος του more.com είναι να συνεχίσει να παρέχει την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο των εκδηλώσεων, κάνοντας την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή από ποτέ», προστίθεται, ενώ διευκρινίζεται ότι:

  • Για τους χρήστες δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Ό,τι ίσχυε και πριν ισχύει και τώρα. Η μετάβαση από Viva σε more.com στόχο έχει να κάνει την αγορά των εισιτηρίων ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Το more.com συνεχίζει την πορεία που χάραξε η Viva με κύρια χαρακτηριστικά της εμπιστοσύνη και την ασφάλεια, έχοντας ως προτεραιότητα την εξαιρετική παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
  • Επίσης, η εταιρεία πίσω από την πλατφόρμα παραμένει ίδια ακόμη και μετά το rebranding. Η ονομασία άλλαξε ωστόσο ο πυρήνας, η κυριότητα, η αποστολή και οι αξίες της εταιρείας παραμένουν σταθερές!
  • Δεν αλλάζει τίποτα ως προς την διαδικασία αγοράς και παραλαβής των εισιτηρίων και τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω Viva παραμένουν ενεργά, χωρίς καμία αλλαγή.
BREAKING MUSIC