Ακούστε το νέο single του Paul Rodgers, 'Take Love'

Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Midnight Rose.

BREAKING
 

Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Midnight Rose.

Του Ηλία Σελιμά

Το τραγούδι είναι γνωστό στους θαυμαστές του: Rodgers, το ερμήνευσε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τους Queen στη δεκαετία του '00, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε μορφή στούντιο.

Ο Rodgers αναμένεται να κυκλοφορήσει το Midnight Rose, το πρώτο του σόλο LP μετά το Electric του 2000, στις 22 Σεπτεμβρίου. "Το νέο μου άλμπουμ Midnight Rose προέκυψε από σπίθες ιδεών που είχα", δήλωσε ο τραγουδιστής σε προηγούμενο δελτίο τύπου. "Οι σπίθες εξελίχθηκαν σε μια μανιασμένη φωτιά όταν η μπάντα και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ μου μέχρι σήμερα. Μου αρέσει, ελπίζω να αρέσει και σε εσάς".

Από τα οκτώ κομμάτια του Midnight Rose, τα επτά γράφτηκαν από τον Rodgers- το όγδοο, το "Living It Up", το πρώτο single του LP, γράφτηκε από κοινού με τον μπασίστα του Rodgers, Todd Ronning, και τον ντράμερ Rick Fedyk.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Rodgers συνεργάζεται με τη Sun Records. "Με σύστησαν στους μουσικούς Howlin' Wolf, Little Walter, Elvis Presley και πολλούς άλλους που με οδήγησαν στις μουσικές μου περιπέτειες", δήλωσε.

" Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του δίσκου ακούγαμε ένα συνεχές σχόλιο, και αυτό είναι ότι ο Paul δεν έχει ακουστεί ποτέ καλύτερα", πρόσθεσε ο Dominic Pandiscia του Primary Wave/Sun Label Group. "Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο".

 

BREAKING MUSIC