Ακούστε το νέο τραγούδι 'A Love' των Pretenders

Το τελευταίο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

BREAKING
 

Το τελευταίο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Του Ηλία Σελιμά

" I'm not scared of you / I'm scared of me right here / I'm scared of taking stuff / I give up every year", τραγουδάει η Chrissie Hynde στην πρώτη στροφή του τραγουδιού. Το "A Love", όπως μπορείτε να φανταστείτε, παραπέμπει στα κλασικά κομμάτια των Pretenders, κάτι που η Hynde παραδέχτηκε ανοιχτά.

"Υποθέτω ότι το 'A Love' είναι το πιο αυθεντικό τραγούδι των Pretenders στο άλμπουμ, στο πνεύμα του 'Kid' ή του 'Talk of the Town' ή οποιουδήποτε από τα midtempo τραγούδια των τελευταίων ετών", γράφει στο δελτίο τύπου που συνόδευε το τραγούδι.

"Συχνά βλέπω την αγάπη/σχέσεις σχεδόν στην ίδια λογική με τον εθισμό στα ναρκωτικά", συνέχισε η τραγουδίστρια. "Αν και, αφού το είπα αυτό, ξέρω ότι είμαι κουρασμένη και κυνική".

Το "A Love" ακολουθεί τα "I Think About You Daily" και "Let the Sun Come In", σηματοδοτώντας το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το Relentless.

"Μου αρέσει να βλέπω τις διάφορες έννοιες και την προέλευση μιας λέξης", είχε εξηγήσει η Hynde στο παρελθόν για τον τίτλο του άλμπουμ. "Και μου άρεσε ο ορισμός: "Να μην παρουσιάζει καμία μείωση της έντασης. Είναι η ζωή του καλλιτέχνη. Δεν αποσύρεσαι ποτέ. Γίνεσαι αμείλικτος".

Η παραγωγή του Relentless έγινε από τον David Wrench (David Byrne, Glass Animals, Frank Ocean) και περιλαμβάνει συμμετοχές από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, όπως ο Jonny Greenwood των Radiohead και ο Dave Grohl των Foo Fighters.

Το Relentless κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου. 

BREAKING MUSIC