Έρχεται νέο βιβλίο, βασισμένο σε συνεντεύξεις με τους Beatles, την οικογένεια και τους φίλους τους

Το 352 σελίδων All You Need Is Love.

BREAKING
 

Το 352 σελίδων All You Need Is Love.

Του Ηλία Σελιμά

Ένας γνώστης των Beatles συνεργάζεται για άλλη μια φορά με έναν συγγραφέα για ένα νέο βιβλίο που θα προσφέρει ανέκδοτες συνεντεύξεις που έδωσαν με τον Paul McCartney, τον George Harrison, τον Ringo Starr, τη Yoko Ono, τις οικογένειες, τους φίλους και τους συνεργάτες τους. Το βιβλίο της συνεργασίας, με τίτλο All You Need Is Love: An Oral History of The Beatles, προέρχεται από τον Peter Brown της Apple Corps Ltd., και τον Steven Gaines. Καταφθάνει στις 9 Απριλίου 2024, μέσω της St. Martin's Press.

Το 352 σελίδων All You Need Is Love περιγράφεται ως "μια πρωτοποριακή προφορική ιστορία... που αποτελείται από προσωπικές συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν από το ζεύγος το 1980-1981 κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του διεθνούς μπεστ σέλερ The Love You Make: An Insider's Story of The Beatles, το οποίο πέρασε τέσσερις μήνες στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times το 1983.

Περισσότερα από την ανακοίνωση του εκδότη: Μόνο ένα μικρό μέρος του περιεχομένου αυτών των απομαγνητοφωνημένων συνεντεύξεων έχει αποκαλυφθεί ποτέ. Ο νέος τίτλος θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις που οι Brown και Gaines πραγματοποίησαν με τις πρώην συζύγους Cynthia Lennon, Pattie Harrison και Maureen Starkey, καθώς και με τα σημαντικότερα κοινωνικά και επιχειρηματικά πρόσωπα του στενού κύκλου των Beatles. Μεταξύ άλλων περιζήτητων πληροφοριών οι συνεντεύξεις συμβάλλουν οριστικά στο γιατί οι Beatles διαλύθηκαν.

Ο Brown ήταν στενός φίλος των Beatles από τις πρώτες μέρες τους στο Λίβερπουλ. Τα διαβατήριά τους ήταν κλειδωμένα στο συρτάρι του γραφείου του. Ήταν κουμπάρος στο γάμο του John και της Yoko και σύστησε τον McCartney στη Linda Eastman. Αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι των Beatles, "Peter Brown called to say, you can make it okay, you can marry in Gibraltar near Spain", από το "Ballad of John and Yoko".

Ο Gaines είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Heroes & Villains (Ήρωες και κακοποιοί): Η αληθινή ιστορία των Beach Boys. Το έργο του έχει δημοσιευτεί στο Vanity Fair, στους New York Times και στο περιοδικό New York, όπου ήταν συντάκτης για 12 χρόνια.

BREAKING MUSIC