Ο Andy Taylor των Duran Duran ανακοινώνει το σόλο LP «Man's a Wolf to Man»

Ο κιθαρίστας των Duran Duran.

BREAKING
 

Ο κιθαρίστας των Duran Duran.

Του Ηλία Σελιμά

Ο Andy Taylor λοιπόν ανακοίνωσε το πρώτο του σόλο άλμπουμ μετά από 30 και πλέον χρόνια, Man's a Wolf to Man. Το LP σηματοδοτεί την πρώτη του νέα μουσική μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσης καρκίνου.

«Όταν άρχισα να γράφω αυτό το άλμπουμ, ήταν η αρχή του χάους - 2016, 2017", εξήγησε ο Taylor σε δελτίο τύπου, σημειώνοντας πως οι ενέργειες των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας επηρέασαν τη δουλειά του. Το "Man's a Wolf to Man" είναι αρκετά επίκαιρο τώρα. Έχοντας ζήσει εκεί, έχοντας κάνει παιδιά εκεί, έχοντας κάνει μια καταπληκτική καριέρα εκεί, γνωρίζω πολύ καλά την Αμερική. Και όταν βλέπεις την κατάρρευση και τα άκρα της, πόσο γρήγορα οι άνθρωποι έγιναν φαύλοι εχθροί».

«Λοιπόν, το Man's a Wolf to Man έχει να κάνει με το πώς ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του και θα συμπεριφερθεί σαν αγέλη λύκων απέναντι στον άλλο ανθρώπινο εχθρό του», σημείωσε ο κιθαρίστας. «Αυτό που είδαμε να φουσκώνει όταν άρχισα να γράφω, είχε να κάνει με την εκδίκηση - γιατί τρελαίνεσαι τόσο πολύ προσπαθώντας να εκδικηθείς; Γιατί οι άνθρωποι θυμώνουν; Γιατί απλά δεν κάνουν κάτι καλύτερο από μόνοι τους;».

Το Man's a Wolf to Man θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου

 

BREAKING MUSIC