Ο Slash ετοιμάζει ένα All-Star «Blues-προσανατολισμένο» άλμπουμ για το 2024

«Περιλαμβάνει ένα σωρό διαφορετικούς τραγουδιστές και είναι κάπως παρόμοιο με τον πρώτο μου σόλο δίσκο»

BREAKING
 

«Περιλαμβάνει ένα σωρό διαφορετικούς τραγουδιστές και είναι κάπως παρόμοιο με τον πρώτο μου σόλο δίσκο»

Του Ηλία Σελιμά

Ο Slash δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ. Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses δήλωσε πρόσφατα στο Yahoo Entertainment ότι το " blues προσανατολισμένο" LP περιλαμβάνει "ένα σωρό διαφορετικούς τραγουδιστές" και είναι "κάπως παρόμοιο με τον πρώτο μου σόλο δίσκο". Αν και δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, είπε ότι θα κυκλοφορήσει "σίγουρα" το επόμενο έτος.

Μία από τις τραγουδίστριες, όπως επιβεβαίωσε ο Slash, είναι η Demi Lovato. "Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά περισσότερα να σας πω σε αυτό το σημείο, αλλά (η Lovato και εγώ) σίγουρα ηχογραφήσαμε κάτι", ανέφερε. Λίγο μετά την ηχογράφηση, ο Slash ανταπέδωσε τη χάρη στη Lovato για τη ροκ εκδοχή του τραγουδιού "Sorry Not Sorry" του 2017, το οποίο θα εμφανιστεί στο άλμπουμ της Revamped τον Σεπτέμβριο.

"Της είπα: "Έι, αν με χρειαστείς ποτέ να βάλω κιθάρα σε κάτι, απλά πες μου και θα το κάνω"", είπε. "Και έτσι με ξανακάλεσε περίπου δύο εβδομάδες, τρεις εβδομάδες αργότερα, και μου είπε ότι έχει αυτό το τραγούδι που κάνει ένα remake του και με ρώτησε αν θα έβαζα λίγη κιθάρα σε αυτό. Οι [Guns N' Roses] έκαναν μια συναυλία στη Νορβηγία και είχα μια μέρα ρεπό, οπότε βρήκα έναν καλό μηχανικό και ένα στούντιο στη Νορβηγία και απλά έβαλα τις κιθάρες εκεί. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα βγήκε".

Ο Slash εξήγησε ότι ο ίδιος και η Lovato δέθηκαν ως συνοδοιπόροι απεξαρτημένων."Έτσι αρχίσαμε αρχικά να μιλάμε κατά κάποιο τρόπο", είπε. "Και είναι απλά πολύ cool, και είναι ένα πολύ έξυπνο και ταλαντούχο κορίτσι. Και έτσι, είμαστε φίλοι από τότε".

BREAKING MUSIC