Ακούστε τη διασκευή της Dolly Parton στο «We Are the Champions» των Queen

Σηματοδοτεί το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το Rockstar της Parton

BREAKING
 

Σηματοδοτεί το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το Rockstar της Parton

Του Ηλία Σελιμά

Η Dolly Parton κυκλοφόρησε μια διασκευή του "We Are the Champions" των Queen, το τελευταίο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ της Rockstar, που αναμένεται τον Νοέμβριο.

Το "We Are the Champions" σηματοδοτεί το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το Rockstar της Parton, το οποίο έκανε με αφορμή την είσοδό της στο Rock & Roll Hall of Fame το 2022. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο coda του κλασικού "We Will Rock You" των Queen.

Η Parton είχε ήδη προϊδεάσει για το Rockstar με το αυτοσχέδιο "World on Fire", μια διασκευή του "Magic Man" των Heart με την Ann Wilson και το πρωτότυπο κομμάτι "Bygones", στο οποίο συμμετέχουν οι Rob Halford, Nikki Sixx και John 5.

Το Rockstar με 30 τραγούδια περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικούς καλεσμένους, όπως οι Paul McCartney, Ringo Starr, Steve Perry, Sting, Steven Tyler, Stevie Nicks, Elton John και αρκετοί άλλοι. Το είδωλο της country θα δώσει τη δική της εκδοχή σε πολλά κλασικά ροκ βασικά κομμάτια, όπως τα "Open Arms", "Purple Rain", "(I Can't Get No) Satisfaction", "Stairway to Heaven" και "Free Bird". Το LP θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω το πρώτο μου rock 'n' roll άλμπουμ, το Rockstar!" δήλωσε η Parton σε προηγούμενη δήλωσή της. "Είναι μεγάλη μου τιμή και προνόμιο να έχω συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών και το να μπορώ να τραγουδήσω όλα τα εμβληματικά τραγούδια σε όλο το άλμπουμ ήταν μια χαρά πέρα από κάθε όριο. Ελπίζω όλοι να απολαύσουν το άλμπουμ τόσο πολύ όσο απόλαυσα κι εγώ τη σύνθεσή του!"

Ο Halford (τραγουδιστής των Judas Priest) εξήρε τη συνεργάτιδά του ως "αυτόν τον κινούμενο φάρο αγάπης, ευτυχίας και χαράς που σκορπάει" σε πρόσφατη συνέντευξή του στο SiriusXM, "και το ταλέντο που έχει όταν σκέφτεσαι τα χιλιάδες και χιλιάδες τραγούδια που έχει γράψει. Ήταν πάντα μια επιτυχία, αλλά με τον τρόπο που μπορεί να ξεθωριάζει από τα πράγματα στο rock 'n' roll. Εκείνη επέμεινε σε αυτό, και ουάου, βρυχάται αυτή τη στιγμή".

Photo: Dolly Parton Facebook

BREAKING MUSIC