Οι Guns N Roses κλείνουν το μάτι για άλλο ένα νέο τραγούδι, το 'The General', που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του single 'Perhaps'.

BREAKING
 

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του single 'Perhaps'.

Του Ηλία Σελιμά

Οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο "The General", το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί ως B-side στην 7ιντση έκδοση βινυλίου του νέου τους single "Perhaps", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

Όπως και το 'Perhaps', το 'The General' προέρχεται από την εποχή του 'Chinese Democracy' και σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος μετά το EP τεσσάρων τραγουδιών 'Hard Skool', το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εν τω μεταξύ, οι Guns N' Roses ερμήνευσαν το 'Perhaps' για πρώτη φορά ζωντανά την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το single στο PNC Park του Pittsburgh, την περασμένη Παρασκευή (18 Αυγούστου).

"Συγχωρέστε με αν δεν τρέχω τριγύρω και δεν προσπαθώ να το επικοινωνήσω τόσο πολύ, κάτι που οφείλεται στο ότι προσπαθώ να βρω πώς να το τραγουδήσω ζωντανά", είπε ο Axl Rose καθώς παρουσίαζε το κομμάτι.

Το "Perhaps" ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, αλλά καθυστέρησε για άγνωστους μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης λόγους.

Ωστόσο, οι οπαδοί μπόρεσαν στη συνέχεια να το ακούσουν μέσω μιας τυχαίας διαρροής σε μπαρ στην Αμερική την επόμενη μέρα (12 Αυγούστου). Το κομμάτι έγινε διαθέσιμο στο TouchTunes σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με το πιθανό artwork του.

Οι εικασίες ότι ο Rose και οι συνεργάτες του μπορεί να επαναφέρουν το τραγούδι για επίσημη κυκλοφορία πρωτοεμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος, όταν οι οπαδοί που περίμεναν να δουν το συγκρότημα στο Τελ Αβίβ άκουσαν τα μέλη να κάνουν πρόβα το "Perhaps" πριν από τη συναυλία.

 

BREAKING MUSIC