Ακούστε τη διασκευή της Dolly Parton στο 'Let It Be' των Beatles

Με τη συμμετοχή του Paul McCartney και του Ringo Starr

BREAKING
 

Με τη συμμετοχή του Paul McCartney και του Ringo Starr

Του Ηλία Σελιμά

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Parton, Rockstar, το οποίο περιλαμβάνει πολλούς guest καλλιτέχνες και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. Αυτό είναι το πέμπτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το LP, μετά από ένα πρωτότυπο που ονομάζεται "World on Fire", καθώς και συνεργασίες με τον Rob Halford των Judas Priest, την Ann Wilson των Heart και μια διασκευή του "We Are the Champions" των Queen. Στους άλλους καλεσμένους του άλμπουμ περιλαμβάνονται οι Stevie Nicks, John Fogerty, Steve Perry και η βαφτιστήρα της Parton, Miley Cyrus.

Σύμφωνα με την Parton, το Rockstar είναι εν μέρει μια απάντηση στην εισαγωγή της στο Rock & Roll Hall of Fame το 2022. Είπε ότι επικοινώνησε η ίδια με πολλούς από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες. "Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να έχω συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών και το να μπορώ να τραγουδήσω όλα τα εμβληματικά τραγούδια σε όλο το άλμπουμ ήταν μια χαρά πέρα από κάθε όριο", σημείωσε σε προηγούμενη δήλωσή της. "Ελπίζω όλοι να απολαύσουν το άλμπουμ τόσο πολύ όσο απόλαυσα κι εγώ τη σύνθεσή του!"

Ο McCartney και ο Starr έχουν συνεργαστεί μερικές φορές τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων ο McCartney έπαιξε μπάσο στο άλμπουμ What's My Name της Starr το 2019. Το 2021, ο Starr δήλωσε στον Jimmy Kimmel ότι αυτός και ο McCartney κάνουν FaceTime "τακτικά". Το Rockstar είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα.

 

BREAKING MUSIC