Ο Ringo Starr ανακοίνωσε ένα νέο EP με τίτλο Rewind Forward

Θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου

BREAKING
 

Θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου

Του Ηλία Σελιμά

"Το Rewind Forward ήταν κάτι που σκέφτηκα ξαφνικά - είναι μια από αυτές τις γραμμές όπως το A Hard Day's Night. Απλά μου ήρθε", δήλωσε ο Starr. "Προσπαθούσα να το εξηγήσω στον εαυτό μου και το καλύτερο που μπορώ να σας πω για το τι σημαίνει είναι: Μερικές φορές, όταν θέλεις να πας μπροστά, πρέπει πρώτα να πας πίσω".

Το Rewind Forward θα είναι το τέταρτο EP της Starr που θα κυκλοφορήσει μέσα σε τρία χρόνια, μετά το Zoom In and Change the World του 2021 και το EP3 του 2022. Συνυπογράφει το ομώνυμο τραγούδι με τον ηχολήπτη Bruce Sugar ("Γράφουμε ένα τραγούδι τώρα πια για κάθε EP", δήλωσε ο Starr) και συνεργάστηκε με μια σειρά διάσημων φίλων για τα υπόλοιπα.

Ο κιθαρίστας των All Starr Band και των Toto, Steve Lukather, έγραψε το "Shadows on the Wall" μαζί με τον τραγουδιστή των Toto, Joseph Williams, ο Paul McCartney έγραψε το "Feeling the Sunlight" και οι πρώην Heartbreakers Mike Campbell και Benmont Tench έγραψαν το "Miss Jean". Άλλοι συντελεστές είναι οι Joe Walsh, Steve Dudas, Lance Morrison, Matt Bissonnette, Torrance Klein, Weston Wilson, Kipp Lennon και Marky Lennon.

Ο Starr θα κυκλοφορήσει το Rewind Forward την τελευταία ημέρα της περιοδείας της All Starr Band στις ΗΠΑ.

Ringo Starr, 'Rewind Forward'
1. "Shadows on the Wall"
2. "Feeling the Sunlight"
3. "Rewind Forward"
4. "Miss Jean"

 

BREAKING MUSIC