Το Box Set 'Diamonds and Pearls' του Prince προσθέτει 47 ακυκλοφόρητα τραγούδια

Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει

BREAKING
 

Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει

Του Ηλία Σελιμά

Μια διευρυμένη έκδοση του άλμπουμ επιστροφής του Prince του 1991 Diamonds and Pearls με 47 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η δισκογραφική έκδοση θα περιλαμβάνει επτά CD και ένα Blu-ray με συναυλιακές εκτελέσεις- η έκδοση βινυλίου περιλαμβάνει 12 LP.

Το σετ περιλαμβάνει δίσκους αφιερωμένους στο remastered αρχικό άλμπουμ, remixes και single edits, B-sides και outtakes. Υπάρχει επίσης ένα πρωτόγνωρο ηχητικό υλικό από την παράσταση προεπισκόπησης της περιοδείας Diamonds and Pearls του Prince & the New Power Generation, η οποία ηχογραφήθηκε στο κλαμπ Glam Slam του Prince στη Μινεάπολη τον Ιανουάριο του 1992. Νέα δοκίμια και εκτιμήσεις συμπληρώνουν το κουτί.

Κυκλοφορούν ήδη τα δύο πρώτα (ακυκλοφόρητα) κομμάτια της συλλογής, το "Alice Through the Looking Glass" και μια πρώιμη μίξη του "Insatiable".

Θα είναι επίσης διαθέσιμο ένα 7ιντσο box set βινυλίου, περιορισμένο σε 1.991 αντίτυπα, το οποίο περιλαμβάνει έξι singles από το 1991 και το 1992.

Το διπλά πλατινένιο Diamonds and Pearls βρήκε τον Prince και τη νέα του μπάντα, τους New Power Generation, να αντικαθιστούν τα drum machines και τα πλήκτρα της δουλειάς του '80 με έναν πιο οργανικό αναλογικό ήχο. Αυτή η αλλαγή τον βοήθησε να ανακάμψει γρήγορα από τις σχετικά κακές εμπορικές και κριτικές επιδόσεις του Graffiti Bridge του 1990. Το άλμπουμ του 1991 γέννησε αρκετά επιτυχημένα singles, όπως τα "Gett Off", "Cream" και το ομώνυμο κομμάτι.

Το διευρυμένο box set Diamonds and Pearls σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλο project από την οικογένεια του Prince μετά το ακυκλοφόρητο άλμπουμ Welcome 2 America που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021.

 

 

BREAKING MUSIC